Ολοκληρώθηκε η Παιδική Χαρά & το Πάρκο στην Εύα Παραλία Πατρών - Βίντεο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019

Ολοκληρώθηκε η Παιδική Χαρά & το Πάρκο στην Εύα Παραλία Πατρών - Βίντεο


Ολοκληρώθηκε τελικά η παιδική χαρά και το πάρκο στην περιοχή «ΕΥΑ» Στην Παραλία Πατρών!

Μία πολύ καλή κίνηση από τη δημοτική αρχή όπου πλέον κάτοικοι της γύρω περιοχής μπορούν να έρθουν με τα παιδιά τους να περάσουν καλά στη νέα περιφραγμένη παιδική χαρά, καθώς επίσης να κάνουν περπάτημα ή τρέξιμο στην τεράστια έκταση με πράσινο που έχει δημιουργηθεί δίπλα στη θάλασσα!

Δείτε στο βίντεο την παρουσίαση του πάρκου με τα τεράστια δέντρα, τη παιδική χαρά με ωραίες εικόνες από ψηλά “Drone” με θέα τη Θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα! 



YouTube Video: George Sinogeorgos
Subscribe: https://www.youtube.com/user/MarketNetgr
Thanks For Watching : )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες