Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019


Υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Αποτέλεσμα εικόνας για Υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Ο Γιώργος Μαυρωτάς υπήρξε διεθνής αθλητής της υδατοσφαίρισης και επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής Ομάδας με πολλές συμμετοχές σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς Αγώνες, με πολλές διακρίσεις για τα εθνικά μας χρώματα! Προσωπικά μου προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση όταν εντάχτηκε στο κόμμα των διεθνιστών, το “Ποτάμι”! Στο κόμμα των “πουθενάδων”! Των ισοπεδωτών κάθε έννοιας του Έθνους και της Πατρίδος!

Δυστυχώς όμως στη συνέχεια ως Βουλευτής αυτού του κόμματος, ψήφισε υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, συντασσόμενος στο πλευρό εκείνων που θεωρούν αυτήν την Συμφωνία ως επωφελή για τα εθνικά μας συμφέροντα!

Ωστόσο, σε πολλούς προξένησε πολύ μεγάλη εντύπωση η τοποθέτηση του κ. Μαυρωτά στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Όχι γιατί δεν είναι κατάλληλος γι΄ αυτήν την θέση, αφού γνωρίζει τα του αθλητισμού και θα μπορούσε λόγω και των επιστημονικών του γνώσεων να ανταποκριθεί καλύτερα από κάθε άλλον!

Όμως ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος για την εθνική υπόσταση της Ελλάδος! Αφού εκτός του γεγονότος, πως υπερψήφισε την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, εξακολουθεί να είναι θρασύς – παρά την πολιτική θέση που του αποδόθηκε από το κόμμα που είναι κυβέρνηση, το οποίο είχε ταχτεί κατά αυτής της Συμφωνίας και που αποδέχτηκε να είναι μέλος της – δηλώνοντας:

«Δεν είμαι μέλος της ΝΔ, εξακολουθώ να είμαι στο Ποτάμι, ανέλαβα αυτό το πόστο που το ξέρω, μετά από πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη»!

Όσον αφορά στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών και την θέση της ΝΔ, είπε ότι τώρα που δεν είναι στην αντιπολίτευση η ΝΔ το κλίμα είναι διαφορετικό»!

Με αυτές τις δηλώσεις ο κ. Μαυρωτάς μας αποκαλύπτει, πως, όπως όλα τα κόμματα που αναρριχούνται στην Εξουσία, έτσι και η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, άλλα πράττει και ψηφίζει ως αντιπολίτευση και άλλα ως κυβέρνηση!

Και θα αποδειχτεί περίτρανα σε όλους εκείνους που θεωρούσαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει άλλη στάση στο Σκοπιανό ζήτημα, πως δεν είναι έτσι και η απογοήτευσή τους θα είναι μεγάλη!

Άλλωστε, η τοποθέτηση στη Γραμματεία Αθλητισμού ενός υπερφίαλου πολιτικού προσώπου υπέρ της Συμφωνίας, η οποία παραχώρησε κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος στα Σκόπια, δείχνει και τη στάση που θα τηρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πορεία!

Και δεν λέγω, στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση, αφού πολύ καλά γνωρίζω πως αυτή η κυβέρνηση έχει μέλη της αρκετούς, που τάσσονται υπέρ της ακυρότητας αυτής της προδοτικής Συμφωνίας!

Εμείς θα περιμένουμε στη γωνία, για να δούμε πως θα ανταποκριθεί ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην “παράδοση” της Μακεδονίας μας κι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Αφού ο διεθνής παράγοντας (ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία) αυτό περιμένει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Την νομιμοποίηση της Συμφωνίας από την κυβέρνηση της ΝΔ! Αυτό μόνο απομένει για να λάβει πολιτική και νομική υπόσταση αυτή η προδοτική Συμφωνία!!

Η υπέρ-Υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη…

Αποτέλεσμα εικόνας για ντορα μπακογιανη σκυλακακησ

Στο πλαίσιο αυτής της υποκριτικής στάσης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο εθνικό ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών, κρύβεται και η απόφασή του, της ουσιαστικής κατάργησης του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης!

Αφού το έθεσε κάτω από το Υπουργείο Εσωτερικών με υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης τον κ. Θεόδωρο Καράογλου!

Εάν λοιπόν, η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν διαφορετική από του Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπιανό ζήτημα, δεν θα έπρεπε να αναβαθμίσει το Μακεδονίας – Θράκης, δίνοντας του μεγαλύτερη υπόσταση και αυξημένες αρμοδιότητες, προκειμένου να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση;

Αυτή η κραυγαλέα υποβάθμιση του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης δηλώνει και τη στόχευση της νέας κυβέρνησης!

Μιας κυβέρνησης που – όπως μας ενημερώνουν – υπέρ-υπουργός είναι η Ντόρα Μπακογιάννη! Η οποία μπορεί να μην έλαβε κάποιο υπουργείο προκειμένου να μην προκαλέσουν τον ελληνικό λαό, αλλά έχει πολλά μέλη στην κυβέρνηση που πίνουν νερό στο όνομά της!

Και όπως μας ενημερώνουν, ένας εξ αυτών είναι ο Γιώργος Μαυρωτάς! Αφού, καλά γνωρίζοντες μας αποκάλυψαν τις άρρηκτες σχέσεις μεταξύ της κ. Μπακογιάννη και του “Ποταμιού”! Ειλικρινά δεν το πιστεύω! Τι άλλο μπορώ να ακούσω!

Ωστόσο, μου είπαν και κάτι ακόμη, που είναι περισσότερο πιστευτό! Μου είπαν πως και ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης Υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτική πίνει νερό στο όνομα της Ντόρας! Ο οποίος πριν πάει στη “Δράση” του Στέφανου Μάνου, πέρασε πρώτα από τη “Δημοκρατική Συμμαχία” της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία σύμφωνα με τη διακήρυξή της κινιόταν «από την φιλελεύθερη Δεξιά μέχρι και την φιλελεύθερη Αριστερά, καλύπτοντας πολιτικά τόσο τον κεντροδεξιό, όσο και τον κεντροαριστερό χώρο»!

Σημειώστε, πως δεν είδαμε τίποτε ακόμη! Μπροστά μας είναι τα χειρότερα!!

Δες άκουσα κ. Σαμαρά;

Αποτέλεσμα εικόνας για σαμαρας και πρεσπεσ

Ωστόσο, έχουμε υπομονή και θα αναμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη! Θα περιμένουμε την τοποθέτησή του στα εθνικά ζητήματα! Θα περιμένουμε να μας πει αν προτίθεται να καταργήσει αυτήν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! Ή τελικά θα υπακούσει στις εντολές της κ. Άγκελα Μέρκελ, η οποία με απύθμενο θράσος λίγο μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, δήλωσε, πως πιστεύει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα σεβαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Θα ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης, όπως οφείλει, να συναντηθεί με όλους εκείνους τους συνταγματολόγους, διεθνολόγους, νομικούς, διπλωμάτες, που έχουν την άποψη της ακυρότητας της Συμφωνίας των Πρεσπών; Και οι οποίοι θεωρούν την Συμφωνία των Πρεσπών, ως ανυπόστατη, άκυρη, αντισυνταγματική, αντιλαϊκή και παράνομη!

Θα μας αποδείξει ο κ. Μητσοτάκης ότι είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδος και των Ελλήνων, ακυρώνοντας τη διμερή Συμφωνία των Πρεσπών, ή θα μας πιστοποιήσει ότι είναι ο κυβερνήτης της καγκελαρίας της Γερμανίας στην Ελλάδα, αποδεχόμενος την προδοτική αυτή διμερή Συμφωνία, ως Διεθνή Συνθήκη;

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα αγαπητοί Συνέλληνες!

Προσωπικά πάντως δεν έχω καμιά αμφιβολία για το ρόλο που θα παίξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως “Ευρωπαίος” σε μια χώρα χρέους όπως η Ελλάδα!

Δεν θα σπάσει αυγά για να κάνει ομελέτα, αφού ο Διεθνής Παράγοντας δεν του έδωσε τα αυγά!

Και θα ρωτήσω πάλι! Είπατε κάτι κ. Αντώνη Σαμαρά; Τι είπατε, δεν άκουσα;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες