ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΑΝΕΤΕΙΛΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΔΥΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2019

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΑΝΕΤΕΙΛΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΔΥΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Το πυροτέχνημα της “Ελληνικής Λύσης – Κυριάκος Βελόπουλος”… 
Δεν είναι τυχαίο το τέλος της Χρυσής Αυγής… 
Του Παναγιώτη Αποστόλου 
Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου 
egerssi@otenet.gr 
www.egerssi.gr 
Έχοντας ως εφαλτήριο το 4,18% των ευρωεκλογών του Μαΐου 2019, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, παρ΄ ότι πέρασε από 40 κύματα στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, κατάφερε να μπει στη Βουλή με ποσοστό 3,70% και 10 βουλευτές! Στο μεσοδιάστημα των δυο εκλογικών αναμετρήσεων, βγήκαν πολλά στον αέρα κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, όπως η τελεσίδικη καταδίκη του Αρείου Πάγου για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση! Βγήκε μέρος του Σώματος της Εκκλησίας και τον κατηγόρησε για τις αυθεντικές  “επιστολές” του Ιησού! Υπήρξαν παραιτήσεις πολλών στελεχών του κόμματος που τον κατηγόρησαν μέχρι και για απάτη, όπως ο τρίτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης, Σάββας Γεωργιάδης!  
Ωστόσο, ο Κυριάκος Βελόπουλος κατάφερε να μπει στην ελληνική Βουλή! 
Οι δημοσκόποι ισχυρίστηκαν πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τα ποσοστά του κόμματος ανεβοκατέβαιναν!  
Προσωπικά πιστεύω, πως με όλα αυτά που μεσολάβησαν στο μεσοδιάστημα ευρωεκλογών και εθνικών εκλογών, το κόμμα του Βελόπουλου δεν θα έμπαινε στη Βουλή! Ωστόσο, η κίνηση ρουά – ματ του Κυριάκου Βελόπουλου, ήταν η δημοσιότητα που έλαβε η συνέντευξή του στο Reuters, λίγες ημέρες πριν την 7η Ιουλίου! Και μπορεί να του “έχτισαν” ένα άκρως αρνητικό προφίλ, σκιαγραφώντας τον ως ένα “απίθανο υποψήφιο” που θέλει να χτίσει τείχος με ναρκοπέδιο για να κρατήσει μακρυά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες από την Ελλάδα! Που θέλει τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την επιβολή της θανατικής ποινής για εμπόρους ναρκωτικών και παιδόφιλους κλπ! 
Ωστόσο, αυτή η αρνητική διαφήμιση κατ΄ εκείνους, λειτούργησε ευεργετικά για το κόμμα “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”, αφού ακραίοι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής “μετακόμισαν” στο κόμμα του κ. Βελόπουλου!   
Τώρα, κατά πόσο τυχαία ήταν αυτή η συνέντευξη που έδωσε το δικαίωμα της εισόδου στη Βουλή του κόμματος “Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος”, σύντομα θα φανεί… 
Πάντως, οι “περιπέτειες” του νέου συνιδιοκτήτη της Βουλής – όπως με ενημέρωσαν έγκριτοι νομικοί – μόλις ξεκίνησαν… 
Είδομεν!!    
Όσον αφορά τη Χρυσή Αυγή… 
Την δύση της μας την παρουσιάζει γλαφυρά ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος, ο οποίος στις Περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Ηλία Παναγιώταρου! 
Και ο οποίος από την επόμενη ημέρα και μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, βρέθηκε απέναντι από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και με τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ, πιστεύω, ότι ήταν μια από τις αιτίες που της προξένησε μεγάλο εκλογικό ρήγμα, με αποτέλεσμα τη μη είσοδό της εκ νέου στη Βουλή!  
Την επομένη δε, των εκλογών της 7ης Ιουλίου “χτύπησε” πάλι από το ιστολόγιό του “Εδώλιο 5”!   
«Η κονόμα έχει και το τέλος της, Το “Εδώλιο 5” κατέδειξε εδώ και 30 ημέρες με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ το πραγματικό πρόσωπο της κλειστής ομάδας της Χ.Α. που ως μοναδικό σκοπό της είχε, σε βάρος χιλιάδων αγνών πατριωτών ψηφοφόρων, να απολαμβάνει την χλιδή, τα οικονομικά οφέλη και κάθε είδους προνομίου που πήγαζαν από το βουλευτικό αξίωμα και την κοινοβουλευτική εκπροσώπησή της!  
Η διάλυσή της πλέον σε όλα τα επίπεδα είναι θέμα ημερών. Ο Μιχαλολιάκος ζήτησε από τους πρωτοκλασάτους βουλευτές του να βγουν δίπλα του χθες το βράδυ, για την περιβόητη δήλωση, προκειμένου να δείξει την δήθεν ενότητα του κόμματος, προσπαθώντας να αντιτάξει απέναντι στα ρεπορτάζ του “Εδώλιο 5”, μια άλλη πραγματικότητα.                
Δυστυχώς γι΄ αυτόν όμως, πάλι δικαιωθήκαμε. Κανένας βουλευτής δεν δέχτηκε να σταθεί δίπλα του, παρά τις επίμονες παρακλήσεις του, που μέχρι αργά το βράδυ είχαν πάρει μορφή …οργής. Τελικά η δήλωση έγινε, πλαισιωμένος μόνο από 15 υπαλλήλους του κόμματος, που έπαιρναν επί χρόνια μισθό. Όλοι οι άλλοι υπάλληλοι επίσης αρνήθηκαν. Ούτε η Ζαρούλια δεν ήταν παρούσα. Μόνο η Ουρανία, που την προορίζει για διάδοχο. Η εμφάνιση του Παππά, όπως ενημερώνει το “Εδώλιο 5” αξιόπιστη πηγή, έχει να κάνει με το γεγονός ότι, έχει λάβει υπόσχεση από τον Μιχαλολιάκο, ότι θα διοριστούν οι κόρες του, όπως είχε γίνει και στο παρελθόν, ως συνεργάτες των 2 αυρωβουλευτών που έχει εκλέξει το κόμμα. Οι εξελίξεις στη Χ.Α. θα είναι ραγδαίες. Το “Εδώλιο 5” θα τις καταγράφει γνωρίζοντας εκ των έσω κάθε κίνηση της Χ.Α. και θα σας ενημερώσει με έγκυρο ρεπορτάζ, όπως και δεκάδες περιστατικά “καυτού περιεχομένου”, που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας και λειτούργησαν αθροιστικά στην εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής»!   
Βέβαια, από το παραπάνω ρεπορτάζ του Άρη Σπίνου θα πρέπει να κρατήσουμε κάποιες αποστάσεις και τις όποιες επιφυλάξεις…  
Ωστόσο, το επόμενο χρονικό διάστημα θα δείξει, αν η Χρυσή Αυγή θα έχει τα κουράγια για να μπορέσει να σηκωθεί και πάλι! Γιατί το εκλογικό στραπάτσο της περασμένης Κυριακής είναι ένας μεγάλος σεισμός και ένα μεγάλο τσουνάμι που ακολούθησε αυτού του σεισμού 
Όπου σεισμός ήταν οι ευρωεκλογές και τσουνάμι οι εθνικές εκλογές…   
Είδομεν και πάλι… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες