Ένα Απλό Τρικ Για Να Μοσχομυρίζει Το Μπάνιο Σας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019

Ένα Απλό Τρικ Για Να Μοσχομυρίζει Το Μπάνιο Σας


Δεν χρειάζεται να φτιάξετε κανένα αρωματικό χώρου, δεν είναι απαραίτητο να κουραστείτε καθόλου. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια επίσκεψη στο φυτώριο της γειτονιάς σας. 

Φανταζόμαστε θα έχετε μάθει ποιο είναι το μεγαλύτερο trend διακόσμησης για το μπάνιο φέτος. Αν όχι, ήρθε η ώρα να μάθετε πως η διακόσμηση του μπάνιου σας με φυτά και λουλούδια είναι πλέον το απόλυτο must. 




Αυτό ακριβώς, λοιπόν, θα κάνετε. Πάρτε από το φυτώριο λίγο ευκάλυπτο ή λεβάντα ή δεντρολίβανο ή μέντα, δημιουργήστε ένα μπουκέτο και δέστε το με έναν σπάγκο. Βάλτε το μπουκέτο σε όποιο σημείο του μπάνιου σας θέλετε. 

Εμείς θα σας συστήναμε να το βάλετε κοντά στην μπανιέρα ή να το δέσετε σε κάποιο σημείο της ντουζιέρας σας. 

Έτσι, κάθε φορά που θα κάνετε μπάνιο ο ατμός και η θερμότητα που θα προέρχονται από το ζεστό νερό θα βοηθούν τα φυτά σας να απελευθερώνουν τα αρώματά τους και να κάνουν ολόκληρο το μπάνιο σας να μοσχοβολάει. 




Ο ευκάλυπτος και η λεβάντα θα κάνουν το μπάνιο σας να μοσχομυρίζει τονίζει το spirossoulis. 

Πέρα από αυτό θα κάνετε πολύ καλό και στο άγχος και τα νεύρα που μπορεί να έχετε από μια πιεσμένη μέρα στη δουλειά. Τα αρώματα που αναδύουν, άλλωστε, τα φυτά στο μπάνιο βοηθούν στην δημιουργία ενός ήρεμου και μακριά από άγχος περιβάλλοντος. 

mati-gr-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες