Νίκος Λόης: Για τiς εξελίξεις της μίσθωσης του SPA - Ευτυχώς επικράτησε η σύνεση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2019

Νίκος Λόης: Για τiς εξελίξεις της μίσθωσης του SPA - Ευτυχώς επικράτησε η σύνεση



O γνωστός δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Προμηθέα ( Πνευματικό Κέντρο δήμου Λουτρακίου) Νίκος Λόης σχολιάζει σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης για τις εξέλιξής τις χθεσινής συνεδρίασης 23/7/2019 που αφορούσε την λήψη η μη εκμίσθωσης του Υδροθεραπευτηρίου του Loutraki Thermal Spa.

Όπως αναφέρει στο σχόλιό του επικράτησε η σύνεση και το θέμα της μίσθωσης του ΣΠΑ παραπέμφθηκε στην Γενική Συνέλευση του Δήμου. Επίσης θετικό ρόλο για την επίτευξη αυτή έπαιξε η αντίδραση των νέων συνδυασμών, των εργαζόμενων και το σωματείο τους, και τέλος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων η "Ένωση" που έδειξε ότι έχει θέση και σοβαρό ρόλο στις εξελίξεις..


Διαβάστε το σχόλιο που ανάρτησε σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης:

Καλημέρα φίλες και φίλοι μου. Ευτυχώς επικράτησε η σύνεση και το θέμα της μίσθωσης του ΣΠΑ παραπέμφθηκε στην Γενική Συνέλευση της ΑΕ του Δήμου μας.

Θετικό ρόλο για την επίτευξη αυτή έπαιξε η αντίδραση των νέων συνδυασμών, οι οποίοι δεν έχουν αρχηγούς ήδη δημοτικούς συμβούλους του παρόντος δημοτικού Συμβουλίου. 

Τώρα πρέπει το νέο δημοτικό Συμβούλιο, μαζί με την κοινοπραξία καζίνο Λουτρακίου να αναζητήσουν λύση για να τηρηθεί το κοινοπρακτικό και να αναζητήσουν από κοινού την Τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας. 

Με σχέδιο και προσήλωση στους στόχους και Έντιμη συνεργασία αυτό μπορεί να είναι εφικτό. 

Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις στο άμεσο μέλλον. Το συμπεράσματα είναι ότι ενωμένη η αντιπολίτευση μπορεί οδηγήσει τον Δήμο σε σωστές αποφάσεις..

Μπράβο και στους εργαζόμενους και το σωματείο τους.

Επίσης η Ένωση των εργαζομένων έδειξε ότι έχει θέση και σοβαρό ρόλο στις εξελίξεις... Μπράβο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες