Video Ινδία: Τραγωδία με 2 νεκρούς σε λούνα παρκ: Η στιγμή που καταρρέει η «ρόδα» - Δεκάδες τραυματίες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019

Video Ινδία: Τραγωδία με 2 νεκρούς σε λούνα παρκ: Η στιγμή που καταρρέει η «ρόδα» - Δεκάδες τραυματίες


Ένα τραγικό δυστύχημα σε ένα λούνα παρκ της Ινδίας, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα και να τραυματιστούν ακόμα 26. 

Όλα συνέβησαν την Κυριακή, στο Αχμενταμπάντ, στην πόλη Κανκάρια. Ο σωλήνας του κυρίου άξονα στη «ρόδα» ενός παιχνιδιού κατέρρευσε μαζί με τους 30 επιβαίνοντες. «Ο σωλήνας του κύριου άξονα έσπασε και η ρόδα συνετρίβη στο έδαφος. Ο τρόπος με τον οποίο έσπασε ο σωλήνας ερευνάται», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Γύρω από το παιχνίδι "Discovery" επικράτησε πανικός, καθώς η ρόδα έπεσε στο κενό. 
Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει τους υπευθύνους και οι έρευνες να επικεντρώνονται στο κατά πόσο είχε συντηρηθεί σωστά η συγκεκριμένη εγκατάσταση. 

Λίγο αργότερα οι ταυτοποιήθηκαν οι δύο νεκροί. Πρόκειται για τον 24χρονο Manali Rajwadi και τον 22χρονο Mohammad Javed. Από τους 26 τραυματίες, οι 15 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι. Όλοι οι τραυματίες είναι ηλικίας 16 έως 26 ετών. Την ώρα του δυστυχήματος, οι θέσεις της συγκεκριμένης εγκατάστασης ήταν συμπληρωμένες και η κατασκευή δεχόταν τις μέγιστες δυνατές τάσεις. 

 Η στιγμή της κατάρρευσης - Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες 



Πηγή: www.lifo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες