Ένας Πασόκος κλέβει την παράσταση σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 20, 2019

Ένας Πασόκος κλέβει την παράσταση σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας


Ο Χρυσοχοΐδης ξετρύπωσε αστυνομικούς και τους έβγαλε στους δρόμους. Ο Χρυσοχοΐδης πήγε νύχτα οδικώς στη Χαλκιδική τη μέρα της καταστροφής. Ο Χρυσοχοΐδης δε θα πάει για ύπνο, αν δεν περάσει το κακό με το σεισμό.

Του Στρατή Μαζίδη

Ταυτόχρονα όσοι διαβάζουμε το αστυνομικό καθημερινό δελτίο βλέπουμε μια ένταση σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις γύρω από το ΑΠΘ, το οποίο είχε φτάσει να αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά θέματα στον τομέα της ασφάλειας.

Διαβάσαμε για επανασύσταση της ομάδας Δ, για δύο βανάκια με πάνοπλους που θα περιφέρονται στο κέντρο της Αθήνας. για έναν άνθρωπο που γεννήθηκε να είναι υπουργός δημόσιας τάξης κτλ.

Θα έχει βέβαια ενδιαφέρον να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή η ζωντάνια και το σπουδαιότερο για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς αν θα οδηγήσει στην ανάπτυξη ενός αισθήματος ασφάλειας ή όχι.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ένας Πασόκος κλέβει την παράσταση σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Φαντάζει λίγο οξύμωρο καθώς ο συγκεκριμένος προέρχεται από το παλιό πολύ ΠΑΣΟΚ, ωστόσο καλύτερα έτσι, παρά να ακούς υπουργούς της κυβέρνησης να αλλάζουν τροπάριο για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συμπέρασμα; Μιχαλάκη είσαι τρέλα, με τη νέα τη γαλάζια σου φανέλα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες