ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μεγάλη η ανταποκριση για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους Εθελοντές και τους Πυροσβέστες (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 16, 2019

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Μεγάλη η ανταποκριση για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους Εθελοντές και τους Πυροσβέστες (ΒΙΝΤΕΟ)


Μεγάλη ήταν η  ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα τοσο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς αλλά  και την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους Εθελοντές και τους Πυροσβέστες το πρωί της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες