Φωτιά στο Λουτράκι: Νέα εστία κοντά στα Μοναστήρια ανησυχεί την Πυροσβεστική - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2019

Φωτιά στο Λουτράκι: Νέα εστία κοντά στα Μοναστήρια ανησυχεί την Πυροσβεστική


Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το Σάββατο στο Λουτράκι είναι σε πλήρη εξέλιξη με το έργο της Πυροσβεστικής να είναι δύσκολο για ακόμη ένα βράδυ.

Η εικόνα είναι καλύτερη, η φωτιά καίει σχεδόν στο ίδιο σημείο με χθες και οι επικεφαλής των δυνάμεων αισιοδοξούν ότι κατά την διάρκεια της νύχτας και κυρίως αύριο, Δευτέρα, που πέφτουν κατακόρυφα οι άνεμοι, θα μπορέσουν να την οριοθετήσουν και να την ελέγξουν.

Ωστόσο, την τελευταία ώρα μία νέα εστία φωτιάς κοντά στα Μοναστήρια, ανησυχεί τους άνδρες της Πυροσβεστικής. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στο μέτωπο συνολικά επιχειρούν 108 πυροσβέστες, 23 οχήματα, 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. 

Συνδρομή επίσης παρέχουν ένα μηχάνημα έργου του Ελληνικού Στρατού και υδροφόρες της Περιφέρειας και του ΟΤΑ.

Πηγή :loutraki365. gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες