Όλη η αλήθεια για τους ελέγχους των αστυνομικών στους κινηματογράφους που παίζουν το Τζόκερ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2019

Όλη η αλήθεια για τους ελέγχους των αστυνομικών στους κινηματογράφους που παίζουν το Τζόκερ


Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως, μετά από αίτημα του υπουργείου Πολιτισμού, αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε κινηματογράφους, για να διαπιστώσουν πόσοι ανήλικοι αγόρασαν εισιτήριο για να δουν την ταινία «Τζόκερ».
Οι υπεύθυνοι των κινηματογράφων απάντησαν πως οι κάτω των 18 ετών δεν αγόρασαν εισιτήριο και μπήκαν δωρεάν -ενώ τους δόθηκαν δωρεάν ποπ κορν, νάτσος και αναψυκτικά-, οπότε δεν υπάρχει παραβίαση του νόμου περί επιστροφής στην κανονικότητα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε πως οι έλεγχοι στους κινηματογράφους που παίζουν το «Joker» έγιναν για να απαγορευτεί η είσοδος σε όσους είναι κάτω των 18 ετών.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση, είναι απαράδεκτο τα σημερινά παιδιά που έχουν πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες και στο Διαδίκτυο να πηγαίνουν να δουν το Joker στον κινηματογράφο, λες και ζουν στην δεκαετία του ’60.

«Πώς θα οδηγηθεί η χώρα στην ανάπτυξη, όταν οι σημερινοί μαθητές πηγαίνουν στους κινηματογράφους για να δουν τις ταινίες και δεν τις βλέπουν διαδικτυακά, με αποτέλεσμα να ξοδεύουν το χαρτζιλίκι τους και να ρίχνουν έξω τον οικογενειακό προϋπολογισμό;» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της κυβέρνησης.
Δυνάμεις της αντίδρασης και του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά τους ελέγχους των αστυνομικών στους κινηματογράφους -και να τις παρουσιάσουν σαν επιστροφή σε άλλες σκοτεινές εποχές- αλλά οι προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό, αφού ο ελληνικός λαός τους έχει μάθει πια καλά.

Πάντως, είναι αξιοσημείωτο πως στο Χόλιγουντ γυρίζονται πια ταινίες που είναι μόνο για 13χρονους -όπως το Τζόκερ- αλλά απαγορεύεται να τις δουν αυτοί που είναι κάτω των 18 ετών.

pitsirikos.net



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες