Διεκόπη και πάλι η δίκη των 11 - Δείτε για πότε - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 14, 2019

Διεκόπη και πάλι η δίκη των 11 - Δείτε για πότε


Ξεκίνησε λίγο μετά από τις 9:00 το πρωί, η “Δίκη των 11” στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο Ναύπλιο, συνεπεία του παραπεμπτικού βουλεύματος 30/2018 του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου. Από τους κατηγορουμένους, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν παραστάθηκαν όλοι, καθώς οι κ.κ. Ρεμαντάς, Στεργιώτης, Γιαννιτσόπουλος, εκπροσωπήθηκαν από τους συνήγορούς τους με την συγκατάθεση της έδρας. Απών φυσικά και ο John J. Alfred για τον οποίο το δικαστήριο διατηρεί το ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί το 2017 (αρ. 13/2017) και διατάσσει τη σύλληψή και την προσωρινή κράτησή του.

Η δίκη, όπως αναμενόταν διεκόπη για άλλη μια φορά, καθώς υπάρχει η εκκρεμοδικία στο Εφετείο Ναυπλίου, της Αγωγής που είχε υποβάλλει η τότε Δημοτική Αρχή, για ζημίες του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, υπόθεση της οποίας η απόφαση αποτελεί πρόκριμα για τη συγκεκριμένη δίκη. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Έδρας, ξεκαθάρισε ότι η απόφαση για την εν λόγω υπόθεση έχει βγει, αλλά δεν έχει καθαρογραφεί.

Η δίκη, θα συνεχιστεί στις 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12:30



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες