ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΦΥΡΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΤΣΑΚΗ. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΑΝΝΑΣ ΚΟΝΤΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΦΥΡΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΙΤΣΑΚΗ.


Μετά την πρόσφατη επίσκεψη υφυπουργών της κυβέρνησης σε Κορινθιακές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και η ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητήριου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2019, ο κ. Πιτσάκης δέχτηκε ευχαριστήρια επιστολή από την κα Κοντονή.

Η κα. Κοντονή αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα μας, τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μας, θα θέλαμε πρωτίστως να σας ευχαριστήσουμε για την χθεσινή επίσκεψη σας στις εγκαταστάσεις μας, συνοδεύοντας τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νικόλαο Παπαθανάση.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας, όπως είναι και ιδιαίτερη η ικανοποίηση μας από το περιεχόμενο και το πνεύμα των συζητήσεων επί των θεμάτων που ετέθησαν, οι οποίες ήταν ουσιαστικές επί θεμάτων εξέχουσας σημασίας για την οικονομία της πατρίδας μας, για την επιβίωση του πρωτογενούς παραγωγικού κλάδου της κτηνοτροφίας και, κατ’ επέκταση και για την εταιρεία μας.

Επίσης θα θέλαμε να σας συγχαρούμε συμβολή σας, αφού με τις γνώσεις σας υποστηρίξατε την ουσία της επίσκεψης του Υφυπουργού και τα προς συζήτηση φλέγοντα θέματα.

Μετά τιμής

Άννα Κοντονή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες