Η αποκάλυψη του Δημήτρη Βασιλείου και οι σκέψεις για παραίτηση (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 29, 2019

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Βασιλείου και οι σκέψεις για παραίτηση (video)


Μια νέα βόμβα έπεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς ο Δημήτρης Βασιλείου, προέβη στην αποκάλυψη ότι την προσεχή Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, επίκειται "ραντεβού" στις αίθουσες του δικαστηρίου του Δήμου με τον Γιώργο Βλάχο.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Ώρα για Δράση", τόνισε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο παραίτησης, αφού παρατηρεί ότι ο Δήμαρχος αποφεύγει να ενημερώσει τους δημοτικούς συμβούλους για τα σοβαρά θέματα του τόπου. "Βλέπω ότι είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, εδώ στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η κυρία Πρωτοπαππά έκανε μία πολύ σοβαρή καταγγελία. Ο δεύτερος ομιλητής, είπε τα δικά του, παραβλέποντας εντελώς τα όσα πολύ σοβαρά ανέφερε η κ. Πρωτοπαππά. Θα ήθελα σήμερα πριν από οποιαδήποτε άλλη κουβέντα να μιλήσει ο κύριος δήμαρχος και να πει ότι έχει πάνω σε αυτά που είπε η κ. Πρωτοπαππά. Είπε χαρακτηριστικά ότι κινδυνεύει η περιουσία του Δήμου. Κινδυνεύει η περιουσία της Τουριστικής. Επιτέλους θα σοβαρευτούμε; Πρέπει να ξέρουμε τι μας γίνεται. Ανησυχούμε. Απαιτώ εξηγήσεις τώρα όχι στο επόμενο συμβούλιο. Εγώ πολύ το σκέφτομαι να παραιτηθώ. Εδώ μέσα δεν γίνεται τίποτε άλλο εκτός από μία άκρατη προσπάθεια να εντυπωσιάσουμε το πόπολο. Αμάν πια". 

Δείτε το video:



1 σχόλιο:

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες