Άδωνις Γεωργιάδης: Πρέπει να πάρουμε όλοι οι Έλληνες από λίγους πρόσφυγες - Βίντεο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2019

Άδωνις Γεωργιάδης: Πρέπει να πάρουμε όλοι οι Έλληνες από λίγους πρόσφυγες - Βίντεο


«Κανένας δεν αισθάνεται ευχάριστα απ’ αυτή την αναγκαστική μεταφορά των μεταναστών στην ενδοχώρα», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Όμως πρέπει όλοι να δείξουμε αλληλεγγύη στα νησιά μας», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για μοίρασμα του «προσφυγικού βάρους» σ΄ ολόκληρη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας έξω από το δείπνο της εκδήλωσης του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών (ΣΒΕΘ) στην Λάρισα, ανέφερε: «Δε νομίζω ότι ένας Έλληνας πατριώτης μπορεί στα αλήθεια να πει ας καούν τα νησιά».

«Η επιλογή είναι να πάρουμε από λίγους όλοι μας. Για να μπορέσουν να βγάλουν το χειμώνα η Λέσβος, η Χίος, η Σάμος και η Κως», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η θα πούμε εμείς “ας καούν τα νησιά αυτά κι εμείς να μην έχουμε κανέναν”», ανέφερε ως εναλλακτική ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κι επειδή δεν ακούσαμε από κανέναν άλλη λύση… αυτό γίνεται άπαξ, εκτάκτως και μόνον γιατί δεν έχει λειτουργήσει ακόμη το νέο σύστημα απέλασης», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για διαμερισμό των προσφύγων ανά την ελληνική επικράτεια.

Δείτε το βίντεο:


sputniknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες