Χρυσοχοΐδης Vs Χρυσοχοΐδη: «Δεν είναι λύση να συλλαμβάνεις 15χρονους με μολότοφ» [Βίντεο] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 23, 2019

Χρυσοχοΐδης Vs Χρυσοχοΐδη: «Δεν είναι λύση να συλλαμβάνεις 15χρονους με μολότοφ» [Βίντεο]


Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από το όχι πολύ μακρινό παρελθόν έρχεται στο φως.

Εκείνο που προκαλεί αίσθηση είναι πως ο νυν υπουργός Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης της ΝΔ, μιλώντας σε εκπομπή του Αλέξη Παπαχελά -τότε ως κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- δε φαίνεται να συμφωνεί καθόλου με τη λογική των «μαζικών συλλήψεων 15χρονων για μια μολότοφ».

«Τα κοινωνικά ζητήματα θα τα καταπολεμήσουμε με την Αστυνομία; Έδωσε πουθενά η Αστυνομία στα κοινωνικά προβλήματα λύσεις; Αλήθεια πιστεύουν ότι αν συλλάβουμε ένα παιδί που ενδεχομένως να ρίξει και μια μολότοφ κάποια στιγμή και το βάλουμε φυλακή δεν θα βγει ο χειρότερος εγκληματίας; Γιατί από τις φυλακές μας βγαίνουν εγκληματίες» σημείωνε τότε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες