Λουτράκι: στον α’όροφο μένουν με τα παιδιά τους και στο υπόγειο φιλοξενούν παράνομα ζευγάρια ……. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 29, 2020

Λουτράκι: στον α’όροφο μένουν με τα παιδιά τους και στο υπόγειο φιλοξενούν παράνομα ζευγάρια …….


Σπίτι των οργίων αλλά πολύ καλά καλλυμένο διατηρείται αυτή την περίοδο στο Λουτράκι σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστριας. Και εδώ ξεκινάει η αφήγηση της που πραγματικά μας σόκαρε:

” Στο σχολείο των παιδιών μου γνώρισα μία άλλη μαμά η οποία αφού κάναμε αρκετή παρέα έξω με κάλεσε με τον σύζυγό μου στο σπίτι τους για φαγητό. Τι πιο φυσικό; Ενα ωραίο βράδυ πήγαμε με άγνοια κινδύνου τι μας περίμενε. Αφού φάγαμε, η φίλη μου θέλησε να με ξεναγήσει στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Οταν φτάσαμε στο υπόγειο με περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη. Ο χώρος ήταν γεμάτος μαστίγια, και άλλα όργανα του σεξ. Οταν την ρώτησα τι είναι όλα αυτά μου είπε ότι χρησιμοποιεί τον χώρο για Λουτρακιώτες που δεν θέλουν να φαίνονται ότι μπαινοβγαίνουν στα ξενοδοχεία με παράνομες σχέσεις τους. Μάλιστα έκανε και μία κίνηση προς την μεριά μου που με σόκαρε ακόμη περισσότερο. Την απέφυγα ευγενικά, ανέβηκα στους συζύγους μας, προφασίστηκα πονοκέφαλο και ακόμη τρέχω….”




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες