Η μάχη της Παγανής - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2020

Η μάχη της Παγανής - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια επεισόδια έξω από το στρατόπεδο της Παγανής ανάμεσα σε διαδηλωτές και εγκλωβισμένες διμοιρίες ΜΑΤ που.... φεύγουν


Συγκρούσεις έξω από το «στρατόπεδο Κυριαζή» στην περιοχή Παγανής στην έξοδο της Μυτιλήνης προς το κεντρικό νησί. Στο στρατόπεδο αυτό λειτουργούν πολλές εν ενεργεία στρατιωτικές μονάδες και όπως φαίνεται χρησιμοποιήθηκε για την ασφαλή διαμονή διμοιριών ΜΑΤ που επέστρεφαν από τις θέσεις όπου διαδραματίσθηκαν επεισόδια στην περιοχή του Διαβολορέματος.



Όταν πολίτες που επέστρεφαν από τις διαδηλώσεις αντιλήφθηκαν το γεγονός αυτό, πολιόρκησαν το στρατόπεδο. Ο αριθμός των διαδηλωτών μεγάλωνε όσο περνούσε η ώρα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έφτασε τις 2000 περί τις 8 το απόγευμα. Τότε και από την πίεση των συγκεντρωμένων που είχαν ανάψει και φωτιές υποχώρησε η πόρτα της πύλης και επιχειρήθηκε είσοδος των διαδηλωτών μέσα στο στρατόπεδο.

Τότε επενέβησαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ που βρισκόταν μέσα στο στρατόπεδο και με τη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών αλλά και ρίψεις νερού με το όχημα τύπου «Άτλας» απομάκρυναν τους διαδηλωτές. Κατά τις συγκρούσεις προκλήθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση έξω από το στρατόπεδο του στρατιωτικού σχηματισμού που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Αυτή τη στιγμή μεγάλος όγκος των διαδηλωτών έχει αποχωρήσει ενώ σε απόσταση περί τα 1500 μέτρα από την είσοδο του στρατοπέδου διμοιρίες των ΜΑΤ συγκρούονται με μικρές ομάδες νεαρών που επιχειρούν να προσεγγίσουν ξανά το στρατόπεδο.

Απρόκλητη επίθεση και προπηλακισμό πριν από λίγο στην Παγανή από μια διμοιρία ΜΑΤ στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θοδωρή Ασλανίδη, στο γενικό γραμματέα Χαράλαμπο Ντινενή και στο μέλος του σωματείου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χρήστο Ζάνταλη εν μέσω ύβρεων και άσεμνων εκφράσεων προς τους νησιώτες και τη Λέσβο.

Κατά τη διάρκεια που επιχειρούσαν τα ΜΑΤ παρατηρήθηκε να σπάνε απρόκλητα σταθμευμένα οχήματα.


Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες