ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ Οι δυνάμεις των ΜΑΤ στη Χίο. Πολίτες μπούκαραν στο ξενοδοχείο τους και τους έκαναν τόπι στο ξύλο. - Βίντεο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 26, 2020

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ Οι δυνάμεις των ΜΑΤ στη Χίο. Πολίτες μπούκαραν στο ξενοδοχείο τους και τους έκαναν τόπι στο ξύλο. - Βίντεο

Καλα σε ολόκληρο ξενοδοχείο με άνδρες των ΜΑΤ δεν σκέφτηκαν να βάλουν ούτε ένα φρουρό; Πολίτες μπούκαραν στο ξενοδοχείο τους και τους έκαναν ρόμπα. Τους πέταξαν τα πράγματα και τους έκαναν τόπι στο ξύλο.

Κάτοικοι της Χίου, έπειτα από κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης, κατευθύνθηκαν προς ξενοδοχείο όπου διαμένουν άνδρες των ΜΑΤ. Οι κάτοικοι κατάφεραν να μπουν στα δωμάτια των αστυνομικών και στη συνέχεια άρχισαν να πετάνε τα πράγματά τους από παράθυρα και μπαλκόνια.


Σε βίντεο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα «Αλήθεια Χίου» φαίνονται κάτοικοι να μπαίνουν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και να χτυπούν άνδρες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας έχουν τραυματιστεί τρεις αστυνομικοί, ωστόσο άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για έξι αστυνομικούς τραυματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες