Ακυρώνεται το καρναβάλι Λουτρακίου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2020

Ακυρώνεται το καρναβάλι Λουτρακίου



Ύστερα απο απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, για την προστασία της δημόσιας υγείας, ακυρώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα συνεπώς και στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σάκης Παπαθανασίου.

Αποφασίζουμε τη ματαίωση των εκδηλώσεων για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα όπως κάνουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες", δήλωσε ο κ. Κικίλιας, επικαλούμενος συστάσεις και το πλαίσιο γενικότερης προστασίας του πληθυσμού.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σάκης Παπαθανασίου, ο οποίος δήλωσε ότι "Όπως όλα τα καρναβάλια της χώρας, αναβάλλεται και το καρναβάλι στο Λουτράκι. Έχουμε στείλει ερώτημα στον Υπουργό Υγείας και περιμένουμε απάντηση σχετικά με το αν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει σε κλειστούς χώρους. Σε περίπου μία ώρα θα λάβουμε την απάντησή του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες