Κορονοϊός: Κρούσμα "μυστήριο" στις ΗΠΑ - Δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 27, 2020

Κορονοϊός: Κρούσμα "μυστήριο" στις ΗΠΑ - Δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό


Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι επιβεβαίωσαν ένα νέο κρούσμα κορονοϊού στην Καλιφόρνια.

Ο ασθενής δεν είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό ούτε είχε έλθει σε επαφή με κάποιο άτομο που να είναι γνωστό πως είχε μολυνθεί. Το πώς προσβλήθηκε ο άνθρωπος αυτός από τον κορονοϊό δεν είναι σαφές.

Το κρούσμα αυξάνει το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον ιό στην αμερικανική επικράτεια σε 15.

Η εξέλιξη καταγράφηκε ενώ ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προσπαθούσε να καθησυχάσει τους πολίτες της χώρας του δηλώνοντας σε συνέντευξη Τύπου ότι ο κίνδυνος είναι ακόμη «πολύ χαμηλός» και ότι ανέθεσε στον αντιπρόεδρό του Μάικ Πενς τον συντονισμό της αντίδρασης του κρατικού μηχανισμού. Ο Τραμπ διαβεβαίωσε ότι η χώρα του είναι «πανέτοιμη» να αντιμετωπίσει την επιδημία.

Οι δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου καταγράφηκαν την ώρα που ειδικοί σε ζητήματα δημόσιας υγείας προτρέπουν τους πολίτες των ΗΠΑ να προετοιμαστούν για την εξάπλωση της επιδημίας.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες