Ανατροπή σοκ: Απαγόρευση κυκλοφορίας για 10 με 11 εβδομάδες; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2020

Ανατροπή σοκ: Απαγόρευση κυκλοφορίας για 10 με 11 εβδομάδες;


Με μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Σωτήρης Τσιόδρας, τονίζοντας πως μπορεί η απαγόρευση κυκλοφορίας να κρατήσει μέχρι και για σχεδόν 3 μήνες στην Ελλάδα.
«Στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας, τα περιοριστικά μέτρα κράτησαν για 10 με 11 εβδομάδες...». Η παραπάνω φράση ανήκει στον Σωτήρη Τσιόρδα, ο οποίος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, εξωτερίκευσε κάτι που όλοι -λίγο έως πολύ- φαντάζονται, αλλά ελάχιστοι το αποδέχονται, τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο. 
Τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας είναι πολύ πιθανό να πάρουν παράταση και μετά την ημερομηνία που έχει οριστεί και μάλιστα, όπως δήλωσε αμέσως μετά τον κ. Τσιόρδα και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, οι έλεγχοι για την εφαρμογή τους θα είναι εξαντλητικοί και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες