Ένας 25χρονος το πρώτο κρούσμα στην Κορινθία – Όλο το ιστορικό - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Μαρτίου 28, 2020

Ένας 25χρονος το πρώτο κρούσμα στην Κορινθία – Όλο το ιστορικό


Πρόκειται για έναν 25χρονο φοιτητή από Πειραιά που σπουδάζει στο Λονδίνο. Κατά την επιστροφή του απ΄την Αγγλία, σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν, τέθηκε σε καραντίνα 14ημερών στην οικία του. Ο 25χρονος επέλεξε να θέσει τον εαυτό του σε καραντίνα στο εξοχικό της οικογένειας στο Λουτράκι.

Τις επόμενες μέρες αισθάνθηκε αδιαθεσία, ήπια συμπτώματα, και προσήλθε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Κορίνθου και συγκεκριμένα σε ένα απ΄τα isobox που βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο. Εκεί κάτω από αυστηρά μέτρα ασφάλειας, οι ειδικοί γιατροί πήραν δείγμα απ΄τον ασθενή και το έστειλαν στο ινστιτούτο για εξέταση. Σήμερα βγήκε το αποτέλεσμα και είναι θετικό.
Ο 25χρονος λόγω των ήπιων συμπτωμάτων που αντιμετωπίζει παραμένει στο σπίτι του σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, μέχρι σήμερα.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επισημάνουμε την σπουδαιότητα της ύπαρξης των isobox στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου, καθώς κανένα ύποπτο κρούσμα δεν εισέρχεται στους εσωτερικούς χώρους του Νοσοκομείου για να μην υπάρχει διασπορά.
Πηγή : sfedona.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες