Δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν ο 25χρονος φοιτητής με τον Κορωνοιό στο Λουτράκι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαρτίου 29, 2020

Δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν ο 25χρονος φοιτητής με τον Κορωνοιό στο Λουτράκι


Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοσιογραφικής μας ομάδας ο 25χρονος φοιτητής από τον Πειραιά που σπουδάζει στο Λονδίνο και διαγνώστηκε με Κορωνοιό στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν εκτός από την μητέρα του…

Ο 25χρονος τέθηκε σε καραντίνα 14ημερών τόσο ο ίδιος όσο και το συγγενικό του πρόσωπο από της 23 /3/ 2020 στην εξοχική τους κατοικία στο Λουτράκι, καθώς φοβήθηκε να έρθει σε επαφή με τον πατέρα του, που διέμενε στην οικία τους στον Πειραιά και ο οποίος ανήκει σε ευπαθή ομάδα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες μας σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τον 25χρονο φοιτητή και το συγγενικό του πρόσωπο η Αστυνομία για να εξακριβώσουν αν τηρείτε η καραντίνα και να ρωτούσουν αν είχαν έρθει σε επαφή με κατοίκους της περιοχής αλλά και σε μαγαζιά της πόλης.

Η Απάντηση που δόθηκε ήταν πως 

Δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν ούτε ο 25χρονος, αλλά ούτε και η μητέρα του, που μένουν μαζί στην εξοχική του κατοικία καθησυχάζοντας έτσι την τοπική κοινωνία που αναστατώθηκε με την γνωστοποίηση του κρούσματος το οποίο ήταν το πρώτο στην περιοχή μας.

Πηγή :korinthosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες