Επίδομα 800 ευρώ: Αιτήσεις στο supportemployees.yeka.gr με ΑΦΜ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαρτίου 30, 2020

Επίδομα 800 ευρώ: Αιτήσεις στο supportemployees.yeka.gr με ΑΦΜ


Ανάλογα με το ΑΦΜ θα γίνουν οι αιτήσεις για το επίδομα 800 ευρώ στο supportemployees.yeka.gr. Δείτε πότε ξεκινούν και τον προγραμματισμό ανάλογα με το ΑΦΜ.
Επίδομα 800 ευρώ για εργαζόμενους με αναστολή σύμβασης, καταβολή επιδόματος 800 ευρώ σε εργαζόμενους που εξωθήθηκαν σε άδεια άνευ αποδοχών, όπως και σε ελεύθερους επαγγελματίες, προβλέπει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Εργασίας και Οικονομικών για την εφαρμογή του πρώτου πακέτου μέτρων στήριξης της οικονομίας λόγω κορονοϊού, όπως γράφει σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.
Οι αιτήσεις πληρωμής για το επίδομα 800 ευρώ καθώς και για την μείωση του ενοικίου πρώτης κατοικίας θα υποβληθούν από τους εργαζόμενους σε δυο διαστήματα.
Από 1 ως 10 Απριλίου θα υποβάλουν αίτηση οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που έκλεισαν με κρατική απόφαση.
Η αίτηση για αυτή την ομάδα εργαζομένων θα γίνει με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, ως εξής:
Την 1/4/2020 όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 1
Την 2/4/2020 όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 2
Την 3/4/2020 όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 3
Την 4/4/2020 όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 4
Την 5/4/2020 όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 5
Την 6/4/2020 όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 6
Την 7/4/2020 όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 7
Την 8/4/2020 όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 8
Την 9/4/2020 όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 9
Την 10/4/2020 όσων εργαζομένων ο ΑΦΜ λήγει σε 0.
Από 1 ως 30 Απριλίου θα κάνουν αιτήσεις οι εργαζόμενοι που θα έχουν αναστολή συμβάσεων εργασίας από επιχείρηση που έχει πληγεί, με βάση τη λίστα με τους κωδικούς δραστηριότητας (ΚΑΔ) του υπουργείου Οικονομικών.
Οι αιτήσεις των εργαζομένων υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση supportemployees.yeka.gr του υπουργείου Εργασίας, αφού προηγηθεί η αίτηση-δήλωση αναστολής από τους εργοδότες τους στην «ΕΡΓΑΝΗ» έως 31 Μαρτίου για την πρώτη κατηγορία εργαζομένων και έως 20 Απριλίου για τη δεύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες