Έστειλαν τους «ήρωες με τα γκλομπ» απέναντι στους ιατρούς - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Απριλίου 07, 2020

Έστειλαν τους «ήρωες με τα γκλομπ» απέναντι στους ιατρούς

Έστειλαν τους «ήρωες με τα γκλομπ» απέναντι στους ιατρούς

ΠΗΓΗ: alfavita.gr

Γιατροί του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία για τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, η οποία διεκόπη από αστυνομική επέμβαση

Οι «ήρωες με τις μάσκες», όπως συνηθίζει να αποκαλεί τους ιατρούς και τους νοσηλευτές (εσχάτως) το πολιτικό προσωπικό και τα Μέσα Ενημέρωσης, του νοσοκομείου Ευαγγελισμός πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία για τις ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Η σύντομη δήλωση του Η. Σιώρα: «Τα πρόσωπά μας και τα πρότυπά μας, είναι υγειονομικοί που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην επιστήμη και στον αγώνα. Είναι το ζεύγος Κιουρί, είναι ο Γεώργιος Παπανικολάου, είναι ο Πέτρος Κόκκαλης, είναι ο Γρηγόριος Λαμπράκης, είναι ο Τσε Γκεβάρα ο γιατρός και τόσοι άλλοι».

Όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η ειρηνική συγκέντρωση των ιατρών διεκόπη βίαια από την είσοδο αστυνομικών. «Ο συνωστισμός που σημειώθηκε, σημειώνεται κάθε μέρα στην εφημερία», δηλώνοντας πως οι ιατροί τήρησαν τις αποστάσεις ασφαλείας κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και φορώντας μάσκες. Η δε επέμβαση των αστυνομικών προκάλεσε αναστάτωση και συνωστισμό στην είσοδο του νοσοκομείου, με τον Η. Σιώρα να τονίζει τον απρόκλητο χαρακτήρα της επέμβασης.
«Λείπουν τριάντα χιλιάδες γιατροί και ήρθαν μόλις τρεις», δήλωσε σχετικά με τις ελλείψεις, ενώ ο Η. Σιώρας αποκάλυψε πως υπάρχουν ασθενείς με χρόνια ασθενείς που φοβούνται να προσέλθουν στο νοσοκομείο.
«Να βλέπεις την αστυνομία να μπαίνει σε νοσοκομείο; Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί...», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες