“Απασφάλισε” ο Τράγκας: κ.Μητσοτάκη λέτε ψέματα στον ελληνικό λαό, δεν έχετε κανένα σχέδιο άρσης των μέτρων και κυρίως δεν έχετε κανένα σχέδιο για την κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

“Απασφάλισε” ο Τράγκας: κ.Μητσοτάκη λέτε ψέματα στον ελληνικό λαό, δεν έχετε κανένα σχέδιο άρσης των μέτρων και κυρίως δεν έχετε κανένα σχέδιο για την κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού


Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, καλό είναι να επανεξετάσετε ορισμένα πράγματα και πρόσωπα που εκθέτουν εσάς, την κοινωνία και το μέλλον του λαού από απροσδιόριστους κινδύνους. Όσο σκαλίζω τα πράγματα – κύριε Μητσοτάκη- διαπιστώνω ότι το κράτος αυτό είναι ανύπαρκτο, ανοχύρωτο και δυστυχώς επικρατεί απύθμενη υποκρισία. Χειροκροτείτε και χύνετε κροκοδείλια δάκρυα υπέρ του νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο σε όλα τα έτη του μνημονίου, λοιδορούσατε, συκοφαντούσατε, κόβατε τις αμοιβές του και το αφήνατε να φύγει στο εξωτερικό ή στη σύνταξη. Μου έλεγαν χθες, ένα πλήθος συνδικαλιστών ότι ουδέποτε ο κος Τσιόδρας δεν πήρε το μέρος του ιατρικού ή νοσηλευτικού προσωπικού αλλά αντίθετα λοιδορούσε τις συγκεντρώσεις και τις διαμαρτυρίες των συνδικαλιστών του ΕΣΥ. 
Δεν κατόρθωσα να βρω, ούτε ένα άρθρο του κου Τσιόδρα κατά των μνημονιακών περικοπών στο ΕΣΥ και ούτε ένα επικριτικό λόγο του για όσα έκαναν οι μνημονιακές κυβερνήσεις. Υπηρετώντας στην παθολογική κλινική του Αττικού νοσοκομείου, που διευθύνει ο καθηγητής κος Μπούμπας, δεν αντέδρασε ποτέ δυναμικά για τις ελλείψεις που παρουσίαζε το νοσοκομείο. Να σημειώσω ότι υπεύθυνη για τις λοιμώξεις στο Αττικό είναι η κα Αντωνιάδου.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, οι νέοι κορονοιοί που έρχονται οσονούπω θα εξαερώσουν όλο αυτό το σκηνικό της υποκρισίας και του ψέματος. Στην Ελλάδα έχουμε πάνω από 1.000 νεκρούς σε τροχαία κάθε χρόνο. Θρηνούμε μία κωμόπολη. Ούτε τα αυτοκίνητα σταμάτησαν να κινούνται στους δρόμους, ούτε πήρατε κάποια μέτρα για να περιορίσετε την τρέλα που κυκλοφορεί και σκοτώνει. Η συνήθης γρίπη κε Μητσοτάκη σκοτώνει κάθε χρόνο παγκοσμίως από 350.000 έως 650.000. Στην Ελλάδα έχουμε τριπλάσιους νεκρούς από ό,τι τώρα με τον κορονοϊό.
Πρέπει επίσης, κε Πρωθυπουργέ να σας πω ότι οι ιοί που έρχονται θα αναζωπυρώσουν πλήθος ασθενειών, θα φέρουν χιλιάδες νεκρούς και είναι καλό να πείτε στον κο Τσιόδρα να μην λέει, αυτή είναι η νίκη η δική σας και η δική μας. Αυτό – μέχρι στιγμής – είναι ένα καθαρό αποτέλεσμα της καθολικής συμμόρφωσης του ελληνικού λαού σε συνδυασμό μέχρι στιγμής με καλή τύχη. Μέχρι τώρα ο γερμανικός δορυφόρος που λέγεται Ελλάδα, με την κυβέρνηση που είναι σούζα στο Βερολίνο, δεν είχε χρήματα να αγοράσει ούτε χλωροκίνη, ούτε γάντια, ούτε μάσκες, ούτε τους απαραίτητους αναπνευστήρες. 
Φαρμακευτική εταιρία έκανε δώρο τη χλωροκίνη, τα ιδρύματα Ωνάση και Νιάρχου έκαναν δώρο τις μάσκες και τα γάντια και μέχρι στιγμής δεν κατορθώσαμε να κάνουμε τον απαραίτητο αριθμό τεστ στον πληθυσμό, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για τα αντιδραστήρια. Έχουμε κάνει τα λιγότερα τεστ σε ολόκληρη τη γηραιά ήπειρο. Επίσης, λέγονται τεράστια ψέματα γύρω από τον αριθμό των μονάδων εντατικής θεραπείας και θα έπρεπε ο νόμος για fake news να τσιμπήσει τους αρμόδιους του Υπουργείου Υγείας που άφησαν έτσι τη χώρα.
Κε Μητσοτάκη δεν έχετε κανένα σχέδιο άρσης των μέτρων και κυρίως δεν έχετε κανένα σχέδιο για την κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού. Ο κόσμος θα σας πάρει με τις πέτρες. Σε λίγο, ο κος Χαρδαλιάς θα είναι άσχημη ανάμνηση και οι πεινασμένοι θα ξεκολλάνε τις πλάκες των πεζοδρομίων. Τα κροκοδείλια δάκρυά σας, θα πάψουν να χύνονται και θα οδηγηθείτε σε περικοπές μισθών και συντάξεων, γιατί εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις δεν θα ξαναλειτουργήσουν. Λέτε ψέματα στον ελληνικό λαό, ότι θα ρίξετε χρήμα στην αγορά. Και το ερώτημα που απασχολεί πλέον συνταγματολόγους, νομικούς και πολιτικούς είναι πόσο καιρό μπορείτε να κυβερνάτε με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
Όταν οι λοιμώξεις ανακατεύονται με τα πολιτικά παιχνίδια, τότε τα πράγματα εκτροχιάζονται.
Μένουμε στο σπίτι αλλά το νου σας. Μένουμε άνθρωποι. Μένουμε ελεύθεροι και παρακολουθούμε όσα συμβαίνουν, χωρίς να δίνουμε μεγάλη σημασία στο αυταρχικό ύφος του κου Χαρδαλιά. Οι πολιτισμένοι πολιτικοί εκφράζονται διαφορετικά σε όλο τον κόσμο. Οι Ζουρνατζήδες σκύβουν πάνω στις ανακοινώσεις και λένε αποφασίζομεν και διατάσσομεν.
Εύχομαι τον κορονoϊό να μην τον διαδεχτεί η ραδιενέργεια. Εύχομαι η ανθρωπότητα να μην ζήσει τις συνέπειες του κραχ του 1929. Οι λοιμωξιολόγοι θα είναι παρελθόν μπροστά στους θανάτους από ασθένειες, κύματα βίας και αυτοκτονίες που θα φέρουν η ανεργία και η πείνα”.
ολόκληρο το άρθρο του Γ.Τράγκα στο crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες