Ματέο Σαλβίνι Κατά Die Welt: «Να Πλένετε Το Στόμα Σας Όταν Μιλάτε Για Την Ιταλία» - Πάει Για Πρόταση Δυσπιστίας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

Ματέο Σαλβίνι Κατά Die Welt: «Να Πλένετε Το Στόμα Σας Όταν Μιλάτε Για Την Ιταλία» - Πάει Για Πρόταση Δυσπιστίας


Λάβρος ο ηγέτης της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι κατά της γερμανικής εφημερίδας Die Welt εξαιτίας υποτιμητικών σχολίων για την Ιταλία με αφορμή την έκδοση ενός ευρωομολόγου για να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού.

«Θα ήθελα να το πω αυτό ξεκάθαρα στη Γερουσία για το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας. Όποιος την  επόμενη φορά που θα μας χαρακτηρίσει έτσι ως μαφιόζους ή ζητιάνους θα πρέπει να πλένει το στόμα του πρώτα.

Ο λαός μας έχει πολλά να διδάξει και λίγα για να μάθει», είπε ο Σαλβίνι.

Επίσης ο Ιταλός ηγέτης της αντιπολίτευσης προανήγγειλε ότι θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στην Βουλή, αν δεχθεί το πακέτο που προτείνει το Βερολίνο και το γερμανικό γκρουπ και στο οποίο φαίνεται να συμφωνεί και η Γαλλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες