Διέρρηξαν μαγαζί στο Λουτράκι (Εικόνα) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 09, 2020

Διέρρηξαν μαγαζί στο Λουτράκι (Εικόνα)


Τη στιγμή που διαρρήκτης, «μπουκάρει» στην πιτσαρία "Μπάκος" στο Λουτράκι, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού...

Σύμφωνα το βίντεο, περίπου μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 9 Απριλίου, ένα άτομο αδύνατο, μέσου ύψους, εισέρχεται μέσα στο κατάστημα και στη συνέχεια κατευθύνεται στο ταμείο, εκεί όπου ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε αφήσει ένα μικρό χρηματικό ποσό. Όπως φαίνεται από τις κινήσεις του, ο δράστης, γνώριζε καλά τα σημεία που έπρεπε να "χτυπήσει", ώστε να μην ενεργοποιήσει το συναγερμό.

Στη συνέχεια, ο δράστης, κατευθύνεται σε άλλο σημείο του καταστήματος και παίρνει τρόφιμα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, γίνεται καπνός.

Σημειώνεται ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε φύγει από την επιχείρηση, μόλις πριν λίγα λεπτά, καθώς η πιτσαρία "Bakos", εξυπηρετεί μέχρι τις 23:30 κάθε βράδυ.



ΠΗΓΗ: loutraki365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες