Οι Μεγαρίτες αντιδρούν!!!Τη Δευτέρα 1/6 στις 10:30 αναχωρούν Λεωφορεία για το Υπουργείο Μετανάστευσης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 31, 2020

Οι Μεγαρίτες αντιδρούν!!!Τη Δευτέρα 1/6 στις 10:30 αναχωρούν Λεωφορεία για το Υπουργείο Μετανάστευσης


Ανακοίνωση του Δήμου Μεγαρέων

Ο αγώνας κατά της δημιουργίας δομής φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στη Νέα Πέραμο, έχει αρχίσει. 

Σύμφωνα με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης μαζί με τους επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων Κουμπέτσο Γιώργο, Μπερδελή Γιώργο, Βαρελά Κλεάνθη και Μακρυγιάννη Άγγελο, θα δουν τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκη, ώρα 12:00 στο Υπουργείο (Θηβών 196 – 198, πρώην Εργοστάσιο Κεράνη) σε συνάντηση που έχει ήδη προσδιοριστεί για να συζητηθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα και να πειστεί ο Υπουργός ότι η απόφασή του είναι λανθασμένη και απαράδεκτη και προφανώς πρέπει να ανακληθεί.

Για τους επιθυμούντες συμπολίτες να προσέλθουν και να συμπαρασταθούν, ο Δήμος θα διαθέσει Λεωφορεία, τα οποία θα αναχωρήσουν για το Υπουργείο, τη Δευτέρα το πρωί ώρα 10:30 από τα Μέγαρα (Πλατεία Ηρώων) και τη Νέα Πέραμο (Εκκλησία Αγίου Γεωργίου).

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Μεγαρέων

megaratv.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες