Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα Κυριακή - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Μαΐου 31, 2020

Καιρός: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται για σήμερα Κυριακή


Ελάχιστες διαφοροποιήσεις αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Πιο αναλυτικά, νεφώσεις κατά περιόδους αναμένονται σε όλη τη χώρα, ενώ τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στη Μακεδονία και στη Θράκη οι οποίες το μεσημέρι και απόγευμα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στα νότια.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 7 έως 20 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 9 έως 24, στη Θεσσαλία από 12 έως 26, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 24, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 21, στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 23 και στην Κρήτη από 12 έως 25 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί ο Θερμαϊκός και οι Σποράδες όπου έως το πρωί οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, προς το βράδυ όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών υπάρχει για τα βόρεια του νομού το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά στα δυτικά έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νοτιοδυτικοί 3 έως 4 και τοπικά στα νότια έως 5 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τις απογευματινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους έως νοτιοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη


Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα νησιά του Ιονίου και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές στην Κρήτη μέχρι το μεσημέρι.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός:Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από τη νύχτα θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ
Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες