Λουτράκι: Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2020

Λουτράκι: Πρόσκληση σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Σας καλούμενα συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σύμφωνα με την από 11/03/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-3-2020 τεύχος Α΄), την 5η Ιουνίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 (χρόνος έναρξης) έως 11:00 (χρόνος λήξης), για συζήτηση και λήψη Απόφασης στo κατωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

1.Εισήγηση στο Δ.Σ. για καθορισμό α) αριθμού αδειών που θα χορηγηθούν σε ανέργους για παρασκευή και διάθεση πρόχειρων γευμάτων και β) αριθμού αδειών εγκρίσεων δραστηριοποίησης που θα χορηγηθούν σε υφιστάμενους αδειούχους πλανόδιου ή στάσιμου εμπορίου με αντικείμενο εκμετάλλευσης κινητή καντίνα και φορητή εγκατάσταση έψησης, σύμφωνα με τον Ν. 4497/2017, προσδιορισμό ισάριθμων συγκεκριμένων θέσεων & έκτασης αυτών για την άσκηση των ανωτέρω υπαίθριων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων και προσδιορισμό της χρονικής διάρκειας ισχύος των ανωτέρω αδειών.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, κατά το τεθέν χρονικό διάστημα, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (αποστολή στο e-mail: a.skaza@loutraki.gr) για τη συμμετοχή σας στην παρούσα συνεδρίαση καθώς και για την ψήφο σας επί του ανωτέρω θέματος.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε τη σχετική εισήγηση, τις Αποφάσεις των Κοινοτήτων καθώς και το αρχείο "Ψηφοφορία", το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικά προς διευκόλυνσή σας, επιστρέφοντάς το συμπληρωμένο στο ανωτέρω email.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
1.Συμβούλια Κοινοτήτων
2.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου 

Ο Πρόεδρος 

Σακελλαρίου Αναστάσιος
Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες