ΗΠΑ: Αστυνομικοί συλαμβάνουν Αφροαμερικανό... πράκτορα του FBI! (VIDEO) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 02, 2020

ΗΠΑ: Αστυνομικοί συλαμβάνουν Αφροαμερικανό... πράκτορα του FBI! (VIDEO)

afroamerikanos_fbi

Τη στιγμή που η δολοφονία του Τζωρτζ Φλόιντ συγκλονίζει τις ΗΠΑ, ένα νέο κωμικοτραγικό βίντεο αστυνομικής ασυδοσίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνοντας τον ανησυχητικό βαθμό του ρατσισμού απέναντι στους Αφροαμερικανούς.

Στο βίντεο απεικονίζονται δυο λευκοί αστυνομικοί που αποφασίζουν να συλλάβουν Αφροαμερικανό ο οποίος κάθεται χαλαρά και καπνίζει το τσιγάρο του. Αυτό που δεν γνωρίζουν, είναι πως ο συλληφθείς είναι πράκτορας του FBI!

Το βίντεο κάνει από τη Κυριακή τον κύκλο του internet αλλά είναι άγνωστο πότε και από πού τραβήχτηκε.

Οι αστυνομικοί αρχικά μιλούν με τον άντρα ο οποίος τούς λέει ότι τον παρενοχλούν και στη συνέχεια τον απειλούν ότι θα τον συλλάβουν. Όταν εκείνος αντιδρά και μιλά για παρανομία, οι αστυνομικοί σηκώνουν τον Αφροαμερικανό με τη βία και του φορούν χειροπέδες.

Όταν ακούγεται κάποιος να τους λέει «δεν ξέρετε πού έχει μπλέξει» εκείνοι δεν πτοούνται μέχρι τη στιγμή που βλέπουν στην πίσω τσέπη του παντελονιού του άντρα την ταυτότητά του.

Τότε διαπιστώνουν ότι ο Αφροαμερικανός είναι πράκτορας του FBI και μένουν «αγάλματα».
Ο πράκτορας ακούγεται να τους λέει: «είστε οι πιο χαζοί καρ@@@δες στον κόσμο. Είστε οι ηλιθιότεροι άνθρωποι που έχω συναντήσει».



Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες