Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΛΟΗ – Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: «ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2020

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΛΟΗ – Γ. ΓΚΙΩΝΗΣ: «ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ»


Έχουμε ξαναγράψει για το Νίκο Λόη. Είναι ο άνθρωπος που συνεργαζόταν με συνδυασμούς, κάνοντας συμφωνίες για έργα στον τόπο μας, και όχι για ρουσφέτια και έμμισθες θέσεις. Γι’ αυτό, άλλωστε, το πολιτικό «σύστημα», αλλά και εξωθεσμικοί παράγοντες, συνέβαλαν σημαντικά, ώστε ο Νίκος, σήμερα, να μην είναι ούτε Δημοτικός Σύμβουλος.

Κάποια έργα, που ήταν προϋπόθεση για την υποψηφιότητά του, είναι εκεί και θυμίζουν τον ανιδιοτελή αγώνα του. Κάποιοι γελούσαν, όταν μιλούσε για Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στην Περαχώρα. Ένα Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, το οποίο, πολλές φορές, έχει σώσει το βουνό μας, από την καταστροφή.

Κι όμως, ο Νίκος Λόης επέμενε. Το έθεσε, ως προϋπόθεση, για τη συνεργασία του με την «Παρέμβαση», στις εκλογές του 2006, και η Δημοτική Αρχή Γκιώνη το υλοποίησε. Μάλιστα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γ. Γκιώνης ανέφερε ότι «είναι υπόδειγμα, για όλη την Ελλάδα».

Την ώρα, λοιπόν, που είμαστε ικανοποιημένοι, επειδή, στους Άγιους Θεόδωρους, ιδρύεται ένας εποχιακός Πυροσβεστικός Σταθμός, στην Περαχώρα υπάρχει ένα μόνιμο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Αυτά, για να μην ξεχνάμε, αυτούς που, πραγματικά, προσφέρουν στον τόπο μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες