Πλήρωσαν site στην Αμερική για να μείνουμε εμείς σπίτι στην Ελλάδα


Αλλο ένα θαύμα του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα...

Μέσα στη λίστα με τα ΜΜΕ που πήραν χρήματα για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» και «Μένουμε Ασφαλείς» υπάρχει κι ένα site της ομογένειας, το greeknewsonline. Ενα site στην Αμερική.

Δηλαδή ο κ. Πέτσας πλήρωσε ένα site στην Αμερική που διαβάζουν οι ομογενείς ώστε να μείνουμε εμείς σπίτι που ζούμε στην Ελλάδα;

Με ποια κριτήρια και ποια χρησιμότητα δόθηκε τελικά αυτή η διαφήμιση στα ΜΜΕ; Η λίστα αποκαλύπτει όργια. Οι άνθρωποι δεν παίζονται.


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη