Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Κακοκαιρία έως την Τρίτη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2020

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Κακοκαιρία έως την Τρίτη


Ο καιρός χαλάει από το βράδυ του Σαββάτου σε πολλές περιοχές της χώρας με ισχυρούς ανέμους, καταιγίδες και χαλάζι. Δείτε που θα χτυπήσει η κακοκαιρία...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. Σύμφωνα με αυτό ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία από το βράδυ του Σαββάτου (04-07-2020) από τα βόρεια, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Από το βράδυ του Σαββάτου (04-07-2020) και κυρίως από νωρίς το πρωί της Κυριακής (05-07-2020) η Μακεδονία (κυρίως η κεντρική), από το μεσημέρι της Κυριακής η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Στερεά, η Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η Ήπειρος και πιθανώς η βόρεια Εύβοια. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια και θα εξασθενήσουν.

2. Τη Δευτέρα (06-07-2020)

α. Το πρωί και ξανά από το βράδυ η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανώς οι Σποράδες.
β. Η Πελοπόννησος, η Ήπειρος και η Στερεά το μεσημέρι και το απόγευμα.

3. Την Τρίτη (07-07-2020)
Η Κεντρική Μακεδονία, το μεσημέρι και το απόγευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και κυρίως η Πελοπόννησος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες