Άνω-κάτω το ΚΙΝΑΛ με την «ανταρσία» Παπανδρέου - Καστανίδη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2020

Άνω-κάτω το ΚΙΝΑΛ με την «ανταρσία» Παπανδρέου - Καστανίδη


Εξελίξεις δρομολογεί στο Κίνημα Αλλαγής η διαφοροποίηση των Γιώργου Παπανδρέου και Χάρη Καστανίδη ως προς τη γραμμή του κόμματος σχετικά με το νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη για τις διαδηλώσεις.

Ο πρώην πρωθυπουργός και ο πρώην υπουργός εξέφρασαν ανοιχτά τις ενστάσεις τους για το νομοσχέδιο από το βήμα της Βουλής, και στη διάρκεια της ψηφοφορίας απουσίαζαν από την αίθουσα της Ολομέλειας, δείχνοντας και εμπράκτως τη διαφωνία τους. Σημειώνεται ότι νωρίτερα η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, είχε ξεκαθαρίσει ότι το Κίνημα Αλλαγής θα στήριζε το νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη.

Μετά από τη στάση αυτή των δύο βουλευτών, η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε την έκτακτη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ σήμερα στις 2 το μεσημέρι, "με θέμα τα όσα συνέβησαν στην σημερινή (σ.σ. χθεσινή) Κοινοβουλευτική διαδικασία". Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν φωνές εντός του ΚΙΝΑΛ που ζητούν τη διαγραφή των δύο στελεχών του κόμματος, ως απάντηση στην... απείθειά τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες