Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ-ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ-ΦΩΤΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουλίου 04, 2020

Ν. ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ-ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ-ΦΩΤΟ




ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΥΧΗΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΕΡΑΤΙΚΗΣ
Η μόνη παραλία που έχει απομείνει στους παλιούς κατοίκους του κέντρου της Κορίνθου είναι εδώ και πολλά χρόνια η παραλία της Ιερατικής , όπως την ονομάζουμε οι Κορίνθιοι, μετά το μπάζωμα στο Μαϊάμι ή τον Άγιο Νικόλαο.
Μην μπερδευόμαστε με τα Καλάμια.Κόρινθος δεν είναι μόνο τα Καλάμια.
Δεν περιποιεί τιμή στη Δημοτική Αρχή η σημερινή εμφάνιση. Ήδη μπαίνουμε στη δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου, στην καρδιά του καλοκαιριού και η παραλία της Ιερατικής περιμένει υπομονετικά, μαζί με τους Κορίνθιους, την ανάπλασή της , με καθαρισμό και βελτιώσεις στην πρόσβαση με τους ξύλινους διαδρόμους, αλλά και άλλα πολλά.
Δε συνηθίζω να μπαίνω σε εξειδικευμένα θέματα καθημερινότητας. Αξίζει το κόπο όμως κύριε Δήμαρχε να παρέμβετε άμεσα για τον εξωραϊσμό.
       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες