Λουτράκι: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή. Δείτε τα θέματα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2020

Λουτράκι: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή. Δείτε τα θέματα


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 13η Ιουλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. για την διεξαγωγή της δημοπρασίας εκμίσθωσης χώρων απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας καθώς και για τη συζήτηση και λήψη απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση ή μη του 1ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της προμήθειας οικοδομικών υλικών και υλικών συντήρησης και επισκευής λοιπών εγκαταστάσεων Δ.Ε. Αγ. Θεοδώρων .

2.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της προμήθειας μεταχειρισμένου ερπυστριοφόρου φορτωτή .

3.Έγκριση ή μη του 2ου πρακτικού της Αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου για την εκτέλεση της προμήθειας απορριμματοφόρου 16m3 .

4.Έγκριση 1ου A.Π.Ε. του έργου:
‘’Εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στην περιοχή του Νέου Λυκείου Λουτρακίου’’

5.Έγκριση ενεργειών πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου μας, κατόπιν της υπ΄αρίθ. 323/2019 Απόφασης Οικονομικής Επιτροπής (εξ αναβολής).

6.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου επί προσφυγής HELLENIC BAKERY ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Ε. κατά Δήμου.

7.Διορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου κατόπιν της από 06/07/2020 εξώδικης διαμαρτυρίας Αναστάσιου Βουλγαράκη και λοιπών πενήντα προς τον Δήμο .

8.Έγκριση απόδοσης ενταλμάτων προπληρωμής για την κάλυψη δαπανών προς τη ΔΕΔΔΗΕ, για επεκτάσεις δημοτικού ηλεκτροφωτισμού . Απαλλαγή υπολόγου.

9..Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους προστίμων ανέγερσης και διατήρησης αυθαιρέτων κατασκευών 2006 έως 2009 στη Δ.Ε. Λουτρακίου Περαχώρας .

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, δυνάμει της από 11/03/2020 Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τ.Α'), η οποία κυρώθηκε με τον ν. 4682/2020 (ΦΕΚ 76/03.04.2020 τ.Α') και σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 40/20930/31.03.2020 εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. (ΑΔΑ 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα
του Δήμου 

Ο Πρόεδρος 
Γκιώνης Αλκ. Γεώργιος 
Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες