H προσωπική μαρτυρία του Νίκου Μπογιόπουλου από το χθεσινό συλλαλητήριο «Οι αλήτες του Χρυσοχοΐδη χτύπησαν διαδήλωση χιλιάδων» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 10, 2020

H προσωπική μαρτυρία του Νίκου Μπογιόπουλου από το χθεσινό συλλαλητήριο «Οι αλήτες του Χρυσοχοΐδη χτύπησαν διαδήλωση χιλιάδων»


Την προσωπική του μαρτυρία από την αστυνομική βία με την οποία επιχειρήθηκε να διασπαστεί η χθεσινή μαζικότατη συγκέντρωση ενάντια στο αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, μοιράστηκε μέσω της σελίδας του στο facebook και του imerodromos.gr, ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος.

Στο σχόλιό του για τα όσα συνέβησαν στη διαδήλωση, ο Νίκος Μπογιόπουλος χαρακτηρίζει «αλήτες του Χρυσοχοΐδη» τις αστυνομικές δυνάμεις που επιχείρησαν να διαλύσουν -ανεπιτυχώς- τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

«Το σχέδιο να διαλυθεί το συλλαλητήριο για την υπεράσπιση στο δικαίωμα στη διαδήλωση δεν πέρασε. Οι χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα, την ώρα που το χουντο-νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις συζητιέται στη Βουλή, στέλνουν το μήνυμα τους: "Δεν θα περάσει η σιγή νεκροταφείου"», αναφέρει ο δημοσιογράφος και καταλήγει:

«Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο Σύνταγμα παρά το κυβερνητικό σχέδιο καταστολής, σε συνδυασμό πάντα με τους λεγόμενους γνωστούς – αγνώστους στο ρόλο ή των χρήσιμων ηλιθίων ή των προβοκατόρων. Η τρομοκρατία δεν πέρασε. Η διαδήλωση ανασυγκροτήθηκε άμεσα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10 μ.μ.»
Ολόκληρη η μαρτυρία του Νίκου Μπογιόπουλου στο imerodromos.gr έχει ως εξής:

«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, του λαού η πάλη θα την σπάσει», ακούγεται στη συγκέντρωση συνδικάτων, ομοσπονδιών και φορέων στο Σύνταγμα.

Η αστυνομία, έριξε χημικά στον κύριο όγκο της διαδήλωσης. «Δεν θα τους περάσει, παραμένουμε», φωνάζουν οι χιλιάδες διαδηλωτές.

Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη και του Μητσοτάκη, από την οποία με βάση το νομοσχέδιο – έκτρωμα θα δίνεται… άδεια για τις διαδηλώσεις, έκανε αυτό που της είπαν. Εκτέλεσε πολιτικές εντολές. Χτύπησε μια διαδήλωση χιλιάδων.

Το σχέδιο να διαλυθεί το συλλαλητήριο για την υπεράσπιση στο δικαίωμα στη διαδήλωση δεν πέρασε.

Οι χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα, την ώρα που το χουντο-νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις συζητιέται στη Βουλή, στέλνουν το μήνυμα τους: «Δεν θα περάσει η σιγή νεκροταφείου».

Οι διαδηλωτές παρέμειναν στο Σύνταγμα παρά το κυβερνητικό σχέδιο καταστολής, σε συνδυασμό πάντα με τους λεγόμενους γνωστούς – αγνώστους στο ρόλο ή των χρήσιμων ηλιθίων ή των προβοκατόρων.

Η τρομοκρατία δεν πέρασε. Η διαδήλωση ανασυγκροτήθηκε άμεσα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 10 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες