Δείτε την Γ. Σ. του Α.Ο. Λουτράκι που πραγματοποιήθηκε στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» - Video - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουλίου 03, 2020

Δείτε την Γ. Σ. του Α.Ο. Λουτράκι που πραγματοποιήθηκε στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» - Video


Πραγματοποιήθηκε χθές, Τετάρτη 01/07/2020 η Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Λουτράκι, στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.


Η επιλογή του χώρου έγινε προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο αυξημένος αριθμός των μελών και φίλων, 
τηρώντας παράλληλα και τα μέτρα προστασίας για τον COVID_19.

Της Γενικής Συνέλευσης προήδρευσε ο δικηγόρος κ. Γεώργιος Στάθης
ο οποίος ορίστηκε ως δικαστικός Αντιπρόσωπος από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσίας τους, δηλώνοντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξη τους στον Κορινθιακό αθλητισμό οι :

κ. Δήμας Χρίστος, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για την Έρευνα και Τεχνολογία
κα. Σούκουλη Μαριλένα, Βουλευτής Κορινθίας
κ. Γκιολής Αναστάσιος, Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας
κ. Γκιώνης Γιώργος, Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων
κ. Παπαθανασίου Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού
κ. Σακελαρίου Αναστάσιος, Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών




και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασιλείου, Καραπανάγος και Σταυρόπουλος
Προς τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης απεύθυνε χαιρετισμό ο κ. Δήμας,ο οποίος τόνισε την ανάγκη τόνωσης της αθλητικής δραστηριότητας στο νομό ως ασφαλή διέξοδο για τη νεολαία, προκειμένου το αθλητικό πνεύμα να συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της προσωπικότητας τους.


Ο κ. Δήμας διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στον Κορινθιακό αθλητισμό
στηρίζοντας με προσωπικές παρεμβάσεις όπου είναι απαραίτητο την πρόοδο και την δημιουργία έργων που θα συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, όπως πολλά χρόνια τώρα κάνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμας ανέπτυξε πρόσφατα μια πρωτοβουλία προβολής της Κορινθίας με την δημιουργία του hashtag #enjoy_korinthia ,που στόχο έχει την ευρύτερη προβολή του νομού ως τουριστικού προορισμού και ο Α. Ο. Λουτράκι θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή μέσα από τα δικά του social media.

Χαιρετισμό προς τα μέλη της ΓΣ απεύθυνε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γκιολής στον οποίο τόνισε την αξία των δημοκρατικών διαδικασιών εντός των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων καθώς την προσπάθεια και συνδρομή της περιφέρειας υπο τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα σε όλα τα αναπτυξιακά πολιτιστικά και αθλητικά έργα υποδομής.

Τέλος ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, σε δήλωση του προς τα μέλη και τους φίλους του Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ, δήλωσε ότι η Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων προχωρά στο έργο της αναβάθμισης του Θώδειου Σταδίου μέρος της οποίας αφορά την αλλαγή του χλοοτάπητα σε υβριδικό, ώστε να αυξηθούν οι ώρες χρήσης του.

Παράλληλα συνεχάρη τον σύλλογο για τα 50 χρόνια λειτουργίας και αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει ο σύλλογος με τον Δήμο και την άμεση και διαρκή στήριξη που θα παρέχει ο δήμος σε προσπάθειες που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού.

Ακολούθησε ο Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός από το Πρόεδρο του συλλόγου κ. Θωμά Καναβό, ο οποίος αναφέρθηκε στην διετία 2018 – 2020, περιγράφοντας τα διοικητικά πεπραγμένα και τα οικονομικά δεδομένα.

Σημαντικό είναι ότι για μια ακόμα διετία σε οικονομικό επίπεδο έκλεισε χωρίς ελλείμματα.

Μετά την απαλλαγή του ΔΣ από διοικητικές και οικονομικές ευθύνες παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους για το νέο ΔΣ που θα αναλάβει τις τύχες του συλλόγου
και της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαρτίζεται από τους:

Υποψήφια Μέλη ΔΣ

1 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
2 ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ ΙΑΤΡΟΣ
3 ΓΕΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
4 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
5 ΓΙΑΛΟΨΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
6 ΓΚΑΡΤΖΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
7 ΚΑΛΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ
8 ΚΑΝΑΒΟΣ ΘΩΜΑΣ ΑΡΙΤΕΚΤΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
9 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
10 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
11 ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΕΦ / ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
12 ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
13 ΦΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Υποψήφια Μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής

1. ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ ΑΛΙΛΛΕΑΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
2. ΔΗΜΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ
3. ΠΑΣΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας με κάθε μέλος να λαμβάνει το ψηφοδέλτιο του και αφού προχωρούσε σε σταυροδοσία, να κλείνει το ψηφοδέλτιο και υπό την επιτήρηση της Εφορευτικής Επιτροπής να ρίχνει το φάκελο στην κάλπη.

Η συνεδρίαση έληξε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και αναμένεται η πρώτη /συνεδρίαση του νέου ΔΣ την προσεχή Δευτέρα 06/07/2019 προκειμένου αυτό να συνέλθει σε σώμα και να εκλέξει – ορίσει θέσεις για το νέο διοικητικό σχήμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες