Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 20, 2020

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Προσωπικό κόμμα η “Ελληνική Λύση”, οδηγείται στα Τάρταρα…


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Ανέξοδη λαϊκίστικη πολιτική από τον πρωθυπουργό | ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Την περασμένη εβδομάδα είδαν το φως της δημοσιότητας, δυο νέες δημοσκοπήσεις!  

Η πρώτη έγινε από την εταιρεία Opinion Poll και η δεύτερη από την εταιρεία Marc! 

Στην πρώτη (Opinion Poll) η πρόθεση ψήφου για την ΝΔ είναι 40,3% (στη δημοσκόπηση του Ιουλίου της ίδιας εταιρείας το ποσοστό της ΝΔ ήταν 41,2%) και για τον ΣΥΡΙΖΑ στο 19,5% (τον Ιούλιο ήταν 20,7%). Στην ίδια δημοσκόπηση το ΚΙΝΑΛ καταγράφει 5,8% και το ΚΚΕ 5% (στα ίδια ποσοστά και τον Ιούλιο τα δυο κόμματα)! Η “Ελληνική Λύση” 3% (3,5% τον Ιούλιο) και το ΜέΡΑ25 ποσοστό 2,2% (όσο και τον Ιούλιο)!   

Η δεύτερη δημοσκόπηση (Marc) δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες διαφορές από την πρώτη! Η ΝΔ είναι στο 40,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 19,8%, το ΚΙΝΑΛ στο 6,4%, το ΚΚΕ στο 5,1%, η “Ελληνική Λύση” στο 3% και το ΜέΡΑ25

στο 1,5%!   

Η πλησιέστερη δική μου πολιτική “συγγένεια” θα μπορούσε να είναι φυσικά με την “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου. Με τον οποίο συμπορεύτηκα και συνεργάστηκα επί σειρά ετών, την εποχή του ΛΑΟΣ! 

Έτσι ειλικρινά θλίβομαι, βλέποντας την πτωτική τάση των ποσοστών της “Ελληνικής Λύσης”, σε μια εποχή μάλιστα, που το πολιτικό status ευνοεί το κόμμα αυτό, ώστε να κατέγραφε πολύ υψηλά ποσοστά!    

Αλλά για να εισπράξει κάποιο νέο κόμμα υψηλά ποσοστά, θα πρέπει απαραίτητα να έχει οργανωτική δομή υψηλού επιπέδου! Διαφορετικά οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στις πολιτικές καλένδες! Όπως π,χ. η “Ένωση Κεντρώων”, το “Ποτάμι” και από ότι φαίνεται και το ΜέΡΑ25!

Η οργανωτική δομή σχεδιάζεται αμέσως μετά από Συνέδριο του κόμματος και το οποίο ουδέποτε πραγματοποιήθηκε από τον Κυριάκο Βελόπουλο! 

Παρ΄ ότι το κόμμα ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2016 και εισήλθε στην Ευρωβουλή τον Μάιο του 2019 με ποσοστό 4,18% (1 βουλευτή) και στην Ελληνική Βουλή τον Ιούλιο του 2019 με 3,70% (10 βουλευτές)! 

Ένα Συνέδριο που προγραμμάτιζε ο Κυριάκος Βελόπουλος να πραγματοποιήσει τον Μάρτιο του 2020, αλλά φαίνεται ο κορωνοϊός υπήρξε καλή δικαιολογία για να μην πραγματοποιηθεί ποτέ!  

Από αυτό το Συνέδριο θα εκλεγόταν η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και η οποία θα εξέλεγε τον Γραμματέα της (Νούμερο 2 στα δημοκρατικά κοινοβουλευτικά κόμματα, μετά τον Πρόεδρο) και  το αντιπροσωπευτικό της Σώμα, το Εκτελεστικό γραφείο, που λαμβάνει όλες τις κορυφαίες πολιτικές αποφάσεις του εκάστου κόμματος!  

Έτσι, διά μέσω αυτών των διεργασιών, θα δημιουργείτο η Πανελλήνια οργάνωση του κόμματος (με εκλεγμένα όργανα) που θα στελεχωνόταν από γνώστες της πολιτικής επιστήμης, προκειμένου να εκφράζουν την ανάγκη των στόχων του κόμματος προς τα εμπρός, με αυστηρά διακριτούς ρόλους…

Θα δημιουργείτο Περιφερειακή Επιτροπή για επεξεργασία ζωτικών προβλημάτων και επεξεργασία αυτών με ταυτόχρονη προώθηση στους Βουλευτές του κόμματος προκειμένου να γίνονται ερωτήσεις στη Βουλή! 

Αυτά τα μέλη θα κάλυπταν όλη την ελληνική Επικράτεια! Θα συσκέπτονταν, ας πούμε μια φορά τον μήνα υπό την προεδρία του Προέδρου του κόμματος, προκειμένου να τους παρέχεται η ενημέρωση για την πολιτική γενικότερα γραμμή του κόμματος!

Θα δημιουργούντο Τοπικές Επιτροπές, με γραφεία σε κάθε (έστω) πρωτεύουσα Νομού της Ελλάδος! 

Έτσι θα επιτυγχανόταν η απαραίτητη επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, μέσω της αναδείξεως  στη Βουλή των κατά τόπους προβλημάτων, με εκείνο το πρόσωπο από την κάθε Τοπική Επιτροπή, που θα πληρούσε τις προϋποθέσεις  και θα παρουσίαζε το κομματικό έργο, παρουσιάζοντάς το,   στους τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς  σταθμούς!     

Όλα τα παραπάνω οργανώθηκαν επί εποχής ΛΑΟΣ από τον Μιχάλη Βάρδα και την αφεντιά μου και ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός άγγιξε εκλογικά ποσοστά του 10%! 

Τι λοιπόν είναι αυτό πού τρομάζει τον Κυριάκο Βελόπουλο και δεν δημιουργεί ανοικτό κόμμα στην Κοινωνία και το κρατάει απολύτως προσωπικό; 

Γιατί όπως πληροφορούμε, η έμπιστη ομάδα του Προέδρου Βελόπουλου είναι άνθρωποι που σε όλα του λένε “Ναι”! Γιατί δεν αντέχει τα “Όχι”! Μα από τα “Όχι” διαμορφώνεται η πολιτική ώθηση προς τα εμπρός! 

Εκτός και αν κωλύεται από κάπου ο Πρόεδρος Βελόπουλος και πρέπει να συντηρεί το κόμμα στα επικίνδυνα ποσοστά του 3-4%!

Κλείνοντας να προσθέσω, ότι σε κανέναν από τους Βουλευτές του δεν έχει δώσει “αέρα να αναπνεύσουν” ο Πρόεδρος Βελόπουλος! Αφού κανένας “δεν έχει το δικαίωμα” να βγει σε τηλεοπτικά κανάλια! 

Ούτε ο Βασίλης Βιλιάρδος που εξελέγη με την “Ελληνική Λύση” Βουλευτής Επικρατείας και θα μπορούσε να προσφέρει τουλάχιστον στα οικονομικά, αφού είναι έγκριτος οικονομολόγος!!


Χέρι – χέρι Καρατζαφέρης – Μιχαλολιάκος;


Ανοιχτή πρόσκληση του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Χρυσή Αυγή


Το επιχείρησαν πολλές φορές στο παρελθόν, θα το επιχειρήσουν μαθαίνω πάλι. Για ποιους μιλάω;

Μα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη (ΛΑΟΣ) και τον Νίκο Μιχαλολιάκο (Χρυσή Αυγή)! Αφού και τα δυο, πάλαι ποτέ ισχυρά κόμματα, είναι σήμερα αποδυναμωμένα. Μη μπορώντας να εισέλθουν στη Βουλή, μαθαίνω πως θα ενώσουν δυνάμεις, μήπως και καταφέρουν την είσοδό τους στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Τόλμημα εξαιρετικά δύσκολο! Που άσχετα αν παρακάμψουν όλες τις άλλες δυσκολίες, θα ήθελα να γνωρίζω ποιος θα ηγηθεί της προσπάθειας;

Αφού και οι δυο αυτοί πολιτικοί άνδρες έχουν υπεραυξημένο το “εγώ” τους – ακόμη και σήμερα – που δεν βρίσκονται στο ζενίθ της πολιτικής τους σταδιοδρομίας! 

Αλλά είπαμε: Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά βγαίνει το χούι του!!


Θου Κύριε, φυλακήν τώ στόματί μου…

 

https://egerssi.gr/wp-content/uploads/2020/09/30-580x250.png

 

Είναι γνωστοί οι Συριζαίοι για τις θρησκευτικές και πατριωτικές τους “ευαισθησίες”! Δεν χάνουν ευκαιρία να τις εκδηλώνουν όποτε τους δίνεται το δικαίωμα έκφρασης της άποψής τους!

Έτσι τελευταία είχαμε κάποια “ακραία πολιτικά φαινόμενα” ισχυρότερα του “Ιανού”!

Πρώτος, ο πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή έκανε την απαράδεκτη έως ντροπιαστική για Έλληνα δήλωση, πως, είναι άλλο να χάσεις ένα νησί κι άλλο είναι να χάσεις μια βραχονησίδα!  

Δεύτερος, ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης (με ενημέρωσαν πως βρίσκεται στις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ), ο οποίος επίσης σε τηλεοπτική εκπομπή, εξέφρασε την άποψη, πως, έπρεπε να σταματήσει η Θεία Κοινωνία πριν συζητήσουμε για το κλείσιμο των εστιατορίων…  

Τέλος, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λιάκος μας ενημέρωσε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Face Book, ότι προωθούνται κινήσεις από το κόμμα για τη στήριξη των Αφγανών που συνελήφθησαν επειδή πυρπόλησαν τον καταυλισμό στη Μόρια Λέσβου:

«Αν ήμουν 16-17 χρονών, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγκαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοΐδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον»!

Απολαύστε τους ανθρωπιστές δημοκράτες!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες