Ήλθε, είδε και απήλθε η κ. Κεραμέως… “κολέγια” τα σχολεία της Κορίνθου- βίντεο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2020

Ήλθε, είδε και απήλθε η κ. Κεραμέως… “κολέγια” τα σχολεία της Κορίνθου- βίντεο

 

Την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως υποδέχτηκε το πρωί της Παρασκευής στο σχολικό συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Κορίνθου και στο Ειδικό Σχολείο Κορίνθου ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος της Βουλευτού Μαριλένας Σούκουλη και του Αντιδημάρχου Παιδείας του δήμου Κορινθίων Βαγγέλη Παπαιωάννου. Όλοι της παρουσίασαν ειδυλλιακές εικόνες  κολεγιακού επιπέδου  εκτός απο τον  Βαγγέλη Παπαιωάννου που προσπάθησε να μιλήσει για τις καθαρίστριες.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες