«Δεν ντρέπεσαι βρε, το παιδάκι;» Άγριο ξύλο σε λεωφορείο – Επίθεση σε νεαρό που δεν φορούσε μάσκα! (ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2020

«Δεν ντρέπεσαι βρε, το παιδάκι;» Άγριο ξύλο σε λεωφορείο – Επίθεση σε νεαρό που δεν φορούσε μάσκα! (ΒΙΝΤΕΟ-Ντοκουμέντο)

Maskes-leoforeia
Άγριες καταστάσεις στα ΜΜΜ προκαλούν οι αποφάσεις για γενική χρήση της μάσκας.
Με μανία επιτίθονται πλέον είτε λεκτικά είτε ακόμη και σωματικά πολίτες που αντικρίζουν στον δρόμο ή σε κάποιο πολυσύχναστο μέρος (π.χ. ΜΜΜ) άτομα που δεν φορούν μάσκα.
Μάλιστα η κατάσταση στα λεωφορεία και τα κάθε λογής μέσα μεταφοράς έχει ξεφύγει σε επικίνδυνο βαθμό!
Οι τσακωμοί είναι καθημερινό φαινόμενο και καθώς φαίνεται οι Έλληνες πολίτες φτάνουν στο σημείο να έρθουν μέχρι και στα χέρια για τις…μάσκες!
Για τις μάσκες που μέχρι πριν λίγο καιρό οι ίδιοι οι ειδικοί συνέστηναν να μην τις φοράει ο γενικός πληθυσμός, πόσο μάλλον αν είναι υγιής.
Σήμερα ωστόσο οι εικόνες στους ελληνικούς δρόμους είναι απλά θλιβερές.
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Ethnos με έναν ηλικιωμένο άνδρα να επιτίθεται με μπουνιές κατά ενός νεαρού που έκανε το…έγκλημα να μη φορά μάσκα σε αστικό λεωφορείο της Αθήνας.
Xαρακτηριστικό της μανίας που τον διακατείχε είναι πως ο ηλικιωμένος άνδρας δεν σταματούσε να χτυπάει τον νεαρό παρά τις συνεχείς συστάσεις των υπολοίπων επιβατών.
Πληροφορίες θέλουν μάλιστα τον νεαρό άνδρα που δεν φορούσε μάσκα να ματώνει στο κεφάλι από τα συνεχή χτυπήματα:

Πηγή :https://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες