ΦΩΣ ΣΤΟ COVID (Βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2020

ΦΩΣ ΣΤΟ COVID (Βίντεο)


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Το Εβραϊκό Κράτος που κατάφερε πολύ καλά τον περιορισμό του ιού την περίοδο από τον Μάρτιο-Μάϊο και είδε λίγους θανάτους, είναι τώρα η πιο κόκκινη χώρα στον κόσμο, μπροστά από όλες τις άλλες χώρες στο μολυσματικό ποσοστό Covid 19. Επί του παρόντος, το Εβραϊκό Κράτος εντοπίζει μεταξύ επτά και εννέα χιλιάδων νέων κρουσμάτων την ημέρα, αριθμός που είναι πολύ υψηλότερος από τη Βρετανία που έχει πληθυσμό έξι φορές μεγαλύτερο από αυτόν του Ισραήλ.

Νωρίτερα, το Εβραϊκό Κράτος δημοσίευσε μια δημογραφική μελέτη για την κατανομή περιπτώσεων Covid 19 σε διαφορετικά τμήματα του πληθυσμού του. Τα στοιχεία αποκάλυψαν ότι ενώ στον γενικό πληθυσμό το ποσοστό των θετικών δοκιμών δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το 10%, μεταξύ των υπερ-Ορθόδοξων το ποσοστό των θετικών δοκιμών δεν είναι μικρότερο από 26%. Περισσότεροι από το ένα τέταρτο των Ισραηλινών Ορθόδοξων Εβραίων που δοκιμάστηκαν είναι «μολυσμένοι».

Τι γίνεται με τους Ορθόδοξους Εβραίους και τον κορωναϊό; Αυτή η ερώτηση μπορεί να αντιμετωπιστεί από θεολογική άποψη, γιατί ο Θεός βασανίζει τα αγαπημένα και πιο αφοσιωμένα παιδιά του, μετατρέποντας την κοινωνία τους σε μια κοινωνία covid;

Φυσικά είναι πιθανό ο Θεός να ενεργεί όπως σε όλο το εβραϊκό παρελθόν και τιμωρεί τα επιλεγμένα παιδιά του για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Οι Ορθόδοξοι Εβραίοι είναι μοιραίοι για την τύχη τους και αποδέχονται το γενικό σχέδιο της θεότητας τους για τον κόσμο. Τον Μάρτιο, στην κορυφή της κρίσης του Covid 19, ένας Ισραηλινός Ραβίνος εξέφρασε αυτές τις ιδέες με τη σαφέστερη μορφή. Σε ένα περίεργο βίντεο που μερικοί μπορεί να ερμηνεύσουν ως παρωδία, ο Ορθόδοξος Ραβίνος προέτρεψε τους οπαδούς του να μην ανησυχούν για τον ιό της κορώνας, καθώς «ο καλοκάγαθος πατέρας φροντίζει τα παιδιά του» … «Η κορώνα», είπε «είναι για τους Γκόιμ όχι ο λαός του Ισραήλ. »

Παρακολουθήστε έναν Ισραηλινό Ραβίνο να εμβαθύνει στις σχέσεις μεταξύ του Θεού, του Covid 19 και των Γκόιμ.

FEAR NOT MY FELLOW JEWS, THE CORONA VIRUS IS FOR THE GOYIM, NOT US ✡️


Μια άλλη εξήγηση για το υψηλό ποσοστό μόλυνσης μεταξύ των Ορθοδόξων Εβραίων είναι ότι ο Παντοδύναμος χρησιμοποιεί πραγματικά τους πολύ αγαπημένους γιους και τις κόρες του ως διανομείς του ιού, πιθανότατα επειδή δεν πιστεύει στις φαντασιώσεις  εμβολίου του Fauci ή του Μπιλ Γκέιτς. Με αυτή τη λογική, ο Θεός πρέπει επίσης να πιστεύει στην ανοσία της αγέλης. Εάν η έννοια και η επιστήμη της ανοσίας της αγέλης είναι έγκυρη, η Ορθόδοξη Εβραϊκή κοινότητα είναι πιο κοντά από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην προσέγγιση αυτής της προστασίας. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία του Covid 19, οι Ορθόδοξοι Εβραίοι μπορεί να μην είναι «το Φως στα Έθνη», αλλά στην πραγματικότητα το «Φως στους Covid».

Υπάρχει επίσης μια επιστημονική και κοινωνική εξήγηση για τον αυξανόμενο κορεσμό των υποθέσεων Covid στην εβραϊκή κοινότητα. Φαίνεται ότι, γενικά, οι Ορθόδοξοι Εβραίοι απέχουν από κοινωνικές αποστάσεις και / ή αρνούνται να φορούν μάσκες. Δεν λαμβάνουν πολύ σοβαρά την υστερία του Covid. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί. Οι ορθόδοξοι Εβραίοι (Haredi) ακολουθούν τη θρησκεία τους με τον αυστηρότερο δυνατό τρόπο. Είναι αφοσιωμένοι στον δικό τους νομικό κώδικα (νόμος Halacha). Όταν υπάρχει σύγκρουση ή ακόμη και σύγκρουση μεταξύ του εβραϊκού νόμου και των αστικών νόμων της χώρας υποδοχής τους, ο εβραϊκός νόμος έχει προτεραιότητα και, εάν είναι απαραίτητο, αγνοείται ο αστικός νόμος. Για παράδειγμα, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ορθόδοξα εβραϊκά θεσμικά όργανα δεν θεωρούν ότι είναι υποχρεωμένα να ακολουθήσουν οποιοδήποτε LGBTQ «ισότητας των φύλων» ή άλλα τρέχοντα «πολυπολιτισμικά διατάγματα».

https://www.lifesitenews.com/news/rabbis-defy-education-authorities-wont-teach-lgbt-lifestyles-in-uk-jewish-schools

Το ίδιο ισχύει και για το Covid 19. Οι Ορθόδοξοι Εβραίοι ακολουθούν τη θρησκεία τους και τηρούν αυστηρά τους νόμους του όχι τόσο ελεήμων Θεού τους. Ο Anthony Fauci, ο Bill Gates και ο Neil Ferguson θα πρέπει να εργαστούν πολύ πιο σκληρά για την αξιοπιστία τους προτού οι Ραβίνοι αντιληφθούν την ύπαρξή τους!
Φυσικά, λόγω της θρησκευτικής τους κουλτούρας και της φυλετικής φύσης του εβραϊκού ορθόδοξου γκέτο, καθώς και του χαρακτηριστικού διευρυμένου οικογενειακού κυττάρου και του διασταυρούμενου γενεαλογικού περιβάλλοντος, η Ορθόδοξη κοινωνία είναι επιρρεπής στη διάδοση του Covid αναμεταξύ τους. Είναι σαφώς δυσανάλογα μολυσμένοι που φαίνεται να προκαλούν μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους που ζουν γύρω τους και αισθάνονται ότι απειλούνται από αυτό το γεγονός.

Το πρακτικό νόημα του ποσοστού μόλυνσης είναι ότι οι ορθόδοξοι εβραϊκοί τόποι στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και, φυσικά, το Ισραήλ μπορεί σύντομα να είναι τα ασφαλέστερα μέρη όσον αφορά το Covid 19, καθώς αυτές οι κοινότητες που ασφυκτίζονται από περιπτώσεις είναι πιο κοντά από οποιουσσδήποτε άλλους στην ανοσία κοπαδιών. Η πιθανότητα αυτού του περίεργου αποτελέσματος υποστηρίζεται από το γεγονός ότι παρά τον ταχύτατα αυξανόμενο αριθμό περιπτώσεων στην Ορθόδοξη κοινότητα, το ποσοστό θανάτου του Covid μειώνεται σε στατιστικά άπειρες αναλογίες. Το νόημα είναι ότι αυτή η κοινωνία φαίνεται να φθάνει στην απαραίτητη συλλογική ανοσία. Ίσως μπορούμε να σταματήσουμε να βλέπουμε τη Σουηδία που είναι σαφώς καλά αυτή τη στιγμή και να αρχίσουμε να βλέπουμε το εβραϊκό γκέτο, καθώς αυτές οι διαχωρισμένες θρησκευτικές κοινότητες έχουν να πουν μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία Covid.

Controlavirus and the New World Order Normal Craziness

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες