Μοιραίο λάθος η κατάρριψη του SU-25; Μόσχα: Είμαστε υποχρεωμένοι να παρέμβουμε στρατιωτικά - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 30, 2020

Μοιραίο λάθος η κατάρριψη του SU-25; Μόσχα: Είμαστε υποχρεωμένοι να παρέμβουμε στρατιωτικά


«Η κατάρριψη ενός αρμενικού μαχητικού SU-25 από τουρκικό F-16, όπως υποστηρίζει το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας, φέρεται να περιπλέκει την κατάσταση, καθώς η Μόσχα, με βάση τη Συνθήκη της Τασκένδης, είναι υποχρεωμένη να συνδράμει στρατιωτικά την Αρμενία» ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Το αρμενικό βομβαρδιστικό ανακοινώθηκε επίσημα χθες από το υπουργείο Αμυνας της χώρας ότι κατερρίφθη από τουρκικό F-16 ενώ πετούσε στον εναέριο χώρο της Αρμενίας συνδράμοντας τις επίγειες δυνάμεις στο Αρτσάχ.

Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν σχεδόν άμεσα διέψευσαν την ανακοίνωση της κατάρριψης ωστόσο η Αρμενία επανήλθε σήμερα δημοσιεύοντας φωτογραφικό υλικό από τα συντρίμμια του αεροπλάνο και ανακοινώνοντας το όνομα του πιλότου.

Όσον αφορά τη Μόσχα, από τα λόγια στην πράξη, υπάρχει πάντα μια κρίσιμη απόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες