Ραχήλ Μακρή: «Η αναισχυντία της Υπουργού Παιδείας άφησε το 2ο Δημοτικό Γέρακα και φέτος χωρίς δασκάλους»


Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη των μαθημάτων και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα υπάρχουν ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να στερούνται τη μόρφωση. 


Η Κυβέρνηση και οι Βουλευτές της ΝΔ, αντί να καθυβρίζουν, στοχοποιούν και καταστέλλουν για να διατηρηθούν στην εξουσία.

 

Αντί να υποβαθμίζουν τη δημόσια εκπαίδευση για να εξυπηρετήσουν ιδιωτικά συμφέροντα, σίγουροι ότι δεν θα λογοδοτήσουν ποτέ για την κατάλυση του Συντάγματος, να φροντίσουν, όπως οφείλουν, την άμεση κάλυψη των ελλείψεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα σε διδακτικό προσωπικό.

  

Ραχήλ Μακρή

 

π. Βουλευτής

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Άλλη Πόλη» 

Δημοτική Σύμβουλος

 


Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη