Συνεδριάζει Δευτέρα 5 Οκτωβρίου το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2020

Συνεδριάζει Δευτέρα 5 Οκτωβρίου το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, Ιάσονος 1 Λουτράκι, κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με την από 11/03/2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11-3-2020 τεύχος Α΄), στις 05 Οκτωβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης :

1.Γνωμοδότηση επί της αποδοχής ή μη δωρεάς ιδιωτών.

2.Γνωμοδότηση επί της αξιοποίησης και δωρεάν παραχώρησης χρήσης τμήματος του δημοτικού ακινήτου ‘’Οικόπεδο Θρουβάλα’’ και των υφισταμένων εντός αυτού κτιρίων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας

Λουτρακίου – Περαχώρας

Σακέλλης Μάριος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες