Συνεδριάζει 6 Οκτωβρίου το Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων (κεκλεισμένων των θυρών) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 01, 2020

Συνεδριάζει 6 Οκτωβρίου το Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων (κεκλεισμένων των θυρών)


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων ( άνωθεν του πολυιατρείου ) την 6η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 , σε τακτική Συνεδρίαση του Σώματος, για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Περί Απαλλαγής ή μη της εταιρείας LIFE ECO SOLUTION I.K.E.
( L.E.S. IKE ) από την υποχρέωση κατασκευής εισόδου- εξόδου οχημάτων επί δουλείας διόδου στις εγκαταστάσεις της υπό ανέγερση νέας βιομηχανικής μονάδας παραγωγής πρώτης ύλης ( κατηγορία Πρωτογενούς τομέα ) φερόμενης εκμετάλλευσης της , στη θέση « κλείσιζα» της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.

Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, δυνάμει της από 11/Π.Ν.Π. (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τ.Α'), η οποία κυρώθηκε με τον ν. 4682/2020 (ΦΕΚ 76/03.04.2020 τ.Α') και σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 40/20930/31.03.2020 εγκύκλιο ΥΠ.ΕΣ. (ΑΔΑ 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ) ,3/2020

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες