Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Κανένας ασθενής δεν νοσηλεύεται ούτε στη ΜΕΘ ούτε στη ΜΑΚ του νοσοκομείου - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 28, 2020

Διοικητής ΠΑΓΝΗ: Κανένας ασθενής δεν νοσηλεύεται ούτε στη ΜΕΘ ούτε στη ΜΑΚ του νοσοκομείου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης, μέσω της οποίας γνωστοποιεί ότι κανένας ασθενής δεν νοσηλεύεται ούτε στη ΜΕΘ ούτε στη ΜΑΚ του νοσοκομείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Για την αποφυγή διασποράς ψευδών ειδήσεων και στοχευμένης τρομοκράτησης του κοινού, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τον Κρητικό:

Η ιχνηλάτηση και ανίχνευση ύποπτου κρούσματος ή άλλου περιστατικού εντός του Νοσοκομείου, γίνεται με ευθύνη της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων όπως προβλέπεται από το Πρωτόκολλο του Επιχειρησιακού μας πλάνου. Σημειώνουμε, για μια ακόμα φορά, ότι το Πρωτόκολλο μας, αποτέλεσε και αποτελεί το πρότυπο για όλη την Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό.

Στο Νοσοκομείο μας ούτε στη ΜΕΘ ούτε στη ΜΑΚ ΔΕΝ νοσηλεύεται κανένας ασθενής. Οι υγειονομικοί που έχουν ελεγχθεί αυτές τις ημέρες είναι περίπου 200 άτομα και είναι όλοι αρνητικοί. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και πρώτο μέλημα μας συνεχίζει να αποτελεί η προστασία των εργαζομένων μας.

Για μια ακόμα φορά επισημαίνουμε ότι: στο Νοσοκομείο μας προσέρχονται μόνο τα προγραμματισμένα ραντεβού, για χειρουργεία και εξωτερικά ιατρεία και τα επείγοντα περιστατικά. Τα ραντεβού γίνονται ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ και δεν υπάρχει κανένας λόγος προσέλευσης φυσικά για επισκέπτες ή συνοδούς. Οι συνοδοί εισέρχονται μόνο με ειδική άδεια που δίνεται από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Η υγειονομική αυτή κρίση αντιμετωπίζεται εδώ και 9 μήνες με μεγάλη επιτυχία από το Νοσοκομείο μας που πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά.
Η εμπιστοσύνη στους Γιατρούς, Νοσηλευτές αλλά και όλους τους εργαζόμενους για την πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής, δεν μπορεί να επηρεαστεί από κακόβουλες προθέσεις ορισμένων.

Η Υγεία του λαού μας, δεν αποτελεί πεδίο μικροπολιτικής ή κινήσεων εντυπωσιασμού.

Φρονιμο είναι ο άνθρωπος αυτός να προσέχει για την σωματική του ακεραιότητα. Τα συγκεκριμένα ερπέτα που κυβέρνουν με την βοήθεια χρήσιμων γκοιμ είναι αδίστακτα και ότι διαφορετικό το αφανιζουν!αυτά που για τους θνητούς ειναι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας? ε αυτά!... Πρόσφατα δε Αυτοκτόνησαν αντίστοιχο διοικητή ...και μετά έβαζαν στις έγκυρες πήγες τους, οι οποίες βγήκαν και στην αρχική facebook χωρίς να έχεις πατήσει like, και έγραφαν "ήρωας ήρωας " και δώσε like και share απο θνητούς ανεγκέφαλους που δεν έχουν ιδέα σε ποιους ανήκουν οι αγαπημένες τους έγκυρες πήγες που διαβαζουν τόσα χρονιά, σαν τα ζώα υποστηρίζουν τους ίδιους τους δυνάστες τους παντού όμως ,και αν τους πεις προβατα ενοχλούνται κιόλας, οι καθωσπρεπισμοί και οι ευγένειες τους έφαγαν στην κυριολεξία καθώς με αυτούς δεν μπορουν να ξεχωρίσουν τους μοχθηρούς .

https://www.aetos-apokalypsis.com/2020/10/dioikitis-pagni-kanenas-asthenis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες