Κατέβασαν τα “παντελόνια” τους Δένδιας & Μητσοτάκης και δίνουν κομμάτια της Εθνικής Κυριαρχίας. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2020

Κατέβασαν τα “παντελόνια” τους Δένδιας & Μητσοτάκης και δίνουν κομμάτια της Εθνικής Κυριαρχίας.

Χαρίζουμε τα κυριαρχικά δικαιώματα μας. Χθες ο Δένδιας με εντολή Μητσοτάκη πήραν πίσω την Δίκαιη Συμφωνία για ΑΟΖ του 2009 με την Αλβανία και μας πάνε στο αναρμόδιο δικαστήριο της Χάγης για να πάρει επιπλέον Θαλάσσια Οικόπεδα και Ορυκτό πλούτο ο Φιλότουρκος Εντι Ράμα !!!

Στην άλλη ακρη της Ελλάδος στο Καστελόριζο παίζεται καθημερνά το ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ  Τεράστιο Ορυκτό πλούτο με την παραχώρηση στην  Τουρκία της ΜΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ των 12 Μιλίων και τεράστια Θαλάσσια Οικόπεδα ..Κατέβασαν τα παντελόνια τους απο την Κυβέρνηση σε Ράμα και Ερντογάν..και αφηνουν να σουλατσάρει το Oruc Reis δίπλα στο Καστελόριζο!!!

«Νωρίς χθες το απόγευμα  (20.10.20) τουλάχιστον οχτώ μονάδες επιφανείας του Ελληνικού Στόλου έιχαν παραταχθεί σε… θέσεις μάχης στο όριο των έξι ναυτικών μιλίων, με στόχο να αποτρέψουν το Oruc Reis και τον τουρκικό στολίσκο που το συνοδεύει να περάσουν το όριο των έξι μιλίων».

EΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ Χ 2 ΜΕ ΧΑΓΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ

Η NAVTEX των Τούρκων λήγει αύριο, αλλά όλα δείχνουν ότι θα ανανεωθεί. Συνεπώς η παρουσία του Oruc Reis στην περιοχή θα συνεχιστεί και μάλλον θα το βλέπουμε όλο και πιο κοντά στο Καστελόριζο. Ίσως και  μεσα απο τα  6 μίλια.

Οι εφιάλτες της δηθεν Ελληνικής Κυβέρνησης ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ κάθε μερα και κατι απο την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και τον ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ… και για να μην αντιδρούν οι Εγκεφαλικά Καμμένοι απο τις μάσκες υποταγής Ελληνες αυξάνουν τα ΜΑΙΜΟΥ  κρούσματα και θέτουν σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ Νομούς με τα ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ..και κλείσιμο της Οικονομίας..

Η Μαριονέτα του Σόρος-Μερκελ μετατρέπει πόλεις και Νομούς σε Οικονομικά Νεκροταφεία φέρνοντας την ΑΠΟΓΝΩΣΗ…και απο την αλλη στα Εθνικά Θέματα εκχωρούν Εθνική Κυριαρχία σπέρνοντας την ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!

https://amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες